Çocukların yaz aylarını kendilerini geliştirerek ve eğlenerek geçirmeleri için yaz okulu düzenleyen Safranbolu Belediyesi geleceğin teminatı çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Konu ile ilgili kısa bir bilgi veren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Onların güzel ve kendilerine faydalı olacak, bir yandan da eğlenebilecekleri vakit geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Yaz okulu da bunlardan biri olacak” dedi.

Etkinliğin  48 – 72 ay çocukları kapsayacağını hatırlatan Başkan Elif Köse, “Yaz Okulumuzda Akıl -Zeka oyunlarından Müzik – Ritim’e, Seramik’ten Görsel Sanatlara, Tarım’dan Masal Atölyesine kadar pek çok alanda eğitimler verilecek. Bir yandan kendilerini geliştirirken diğer yandan eğlenme fırsatı bulacaklar.” diye konuştu. 

48-72 aylık çocuklarını Yaz Okuluna kayıt yaptıracak olan ailelerin 444 50 78 nolu hattan dahili 360’a ulaşabilecekleri belirtilirken, kayıtlarda son başvuru tarihinin 02.06.2023 olduğu ifade edildi.