Karabük Milletvekili Cem Şahin, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 

Milletvekili Şahin yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı da olan Şahin, mesajında, medyanın demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirtti. 

Gazetecilerin toplum için önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Şahin, "Gazetecilik, sadece bir meslek değil, aynı zamanda toplumun vicdanını temsil eden bir misyonu ifade eder. Bu anlamda, sizlerin özverili çalışmaları, demokrasimizin sağlıklı işlemesine büyük katkı sağlamaktadır. 

Özellikle zorlu koşullarda, zaman zaman büyük risklere rağmen görevlerini layıkıyla yerine getiren basın mensupları, toplumun bilinçlenmesine önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu noktada, mesleğinizi icra ederken gösterdiğiniz cesaret, özveri ve tarafsızlık takdire şayandır.

Bilginin yayılma hızının baş döndürücü şekilde arttığı günümüzde, doğru ve dürüst habercilik anlayışı daha çok kıymetli hale gelmiş, yalan ve dezenformasyona karşı gazetecilere de büyük bir sorumluluk yüklenmiştir. 

Ülke olarak basın özgürlüğünden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Görevini layıkıyla yapan basın mensuplarımıza takdirlerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu vesileyle, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim."

Aramızdan ayrılan gazetecilerimize de Allah'tan rahmet dilerim."