Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Av. Emin Yıldız 2024-2029 seçim projerinin yer aldığı tanıtım lansman toplantısı düzenledi. Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa yüzlerce vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan proje tanıtım ve lansman toplantısında MHP Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü, MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin konuşmalarınına ardından Safranbolu Belediye Başkan Adayı Av. Emin Yıldız projelerini tanıttı.

Proje tanıtım toplantısına; Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Safranbolu ilçe teşkilatı, partililer, basın mensupları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Program sonunda, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Av. Emin Yıldız Meclis Üyesi adayları ve Il Genel Meclis Üyesi adaylarını tanıtarak hatıra fotografı çekimi ile toplantı sona erdi.