Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile il genelinde gazetecilik faaliyetlerini sürdüren basın mensupları ile bir araya gelerek günlerini kutladı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Karabük ili genelinde faaliyet gösteren basın mensuplarına yemek organizasyonu tertip etti. Safranbolu Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe yaklaşık 70 gazeteci katılım sağladı. Düzenlenen yemek organizasyonu öncesi bir konuşma yaparak basın mensuplarına seslenen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse cümleleri arasında; “ yaklaşık 5 yıl oldu bu göreve başlayalı ve zaman zaman bir aradaydık. Safranbolu Belediyesi adına yaptığımız çalışmalar yerelde ve ulusalda sizlerin yaptığı haberlerle duyuruldu. Sizlerin ne kadar zor şartlarda görevlerinizi başarı ile yapmaya çalıştığınızın farkındayız. An geliyor ailelerinizden uzakta uzun süreler ayrı kalıyorsunuz, an geliyor savaşta, salgınlarda, afetlerde, yangınlarda en iyi görüntüleri yakalamak ve kalemlerinize taşıyarak kamuoyuna duyurmak için mücadele veriyorsunuz. Ben her an yanımızda olduğunuzu bizlere hissettirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin de yanınızda olduğumuzu hiçbir zaman unutmamanız dileği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Köse konuşmasının ardından yemek organizasyonuna katılan gazeteciler ile tek tek sohbet etti. Programın sonunda Safranbolu Belediyesi tarafından günün anısına hazırlatılan hediye çantaları basın mensuplarına dağıtıldı. Gazeteciler düzenlenen organizasyondan ötürü Başkan Köse’ye teşekkür ederek kendisiyle fotoğraf çektirdi.