Zonguldak ili Devrek İlçesi Eğerci Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Dikenli nezaretinde Üniversitemizi ziyaret ettiler.


 

1eÜniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olarak üniversite tanıtım gezilerinin motivasyonu arttırmada önemli bir rolü olduğu düşüncesiyle gerçekleştirilen gezi programında, öğrencilere ilk olarak Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda Üniversitemiz tanıtım videosu izletilerek bölümlerimiz hakkında bilgiler verildi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Arş. Gör. Ali Rauf Karataş, Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümü Arş. Gör. Yasemin Altun Türker ve Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Abdülsamed Tabak tarafından geleceğe yön verme adına Üniversitemiz bölümleri hakkında bilgiler verildi.

Çekilen toplu fotoğrafın ardından düzenlenen kampüs turuyla öğrenciler Üniversitemizin çeşitli birimlerini ziyaret ederek Üniversitemizden ayrıldılar.