BÖLGE HABERLERİ

ZİRVEYE KARABÜK ÇELMESİ

KARDEMİR KARABÜKSPOR ZORLU MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINDAN 1 PUANLA DÖNÜYOR DEPLASMANDA BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKEN TEMSİLCİMİ

Abone Ol
KARDEMİR KARABÜKSPOR ZORLU MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINDAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

DEPLASMANDA BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKEN TEMSİLCİMİZ LİGİN ZİRVE TAKIMLARINDAN BAŞAKŞEHİR İLE 3-3 BERABERE KALDI



Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan temsilcimiz Kardemir Karabükspor gol düellosuyla geçen maçta Yehven Seleznyov (28. dk), Andriy Bliznichenko (48. dk) ve Paul Papp'ın (77. dk)  golleri ile 3-3 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı. Deplasmanda puan toplamak konusunda büyük sıkıntılar çeken süper lig temsilcimiz zirve yarışını sürdüren ve kazanması halinde Beşiktaş'ın üzerine çıkarak maç fazlası ile lider olmayı planlayan Medipol Başakşehir'e büyük bir şok yaşattı.

Ligde daha önce kendi evinde Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ı yenen temsilcimiz Karabükspor, deplasmanda 3 puan arayışını sürdürse de zirve ortaklarından olan ve ligin 2. sırasında şampiyonluk yarışını sürdüren Medipol Başakşehir takımından 1 puan koparmayı başardı.

34 puanla 9. sırada yer alan temsilcimiz Kardemir Karabükspor gelecek hafta evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barısic, futbolcularını tebrik ederek, “Gerçekten çok güzel bir maç oldu. Seyir zevki çok yüksekti. Gelen taraftarların mutlu döndüğünü düşünüyorum. Neticede 1 puan aldık. 1 puan için mutluyuz” şeklinde konuştu.

 
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }