BÖLGE HABERLERİ

ZEKİ ÇAYLI ZULMÜ DEVAM EDİYOR

31 Mart Yerel Seçimlerine 10 gün gibi kısa bir süre kala siyasetin en sıcak ve hızlı yaşandığı Yenice'de enteresan iddialar ilçe gündeminde yer alm

Abone Ol


Yenice Belediye Başkanı ve MHP Adayı Zeki Çaylı'nın belediyede çalışanlara "Kullandığınız oy pusulasının yanına ismini yazacağınız bir kağıt ile yada belediye kartı ile birlikte fotoğrafını çekip bana göstereceksiniz. Hatta her belediye çalışanın hanesinde kaç seçmen var onu biliyorum ve herke kendi hanesindekilerin de bir şekilde kullandığı oyu fotoğraflamaya çalışsın." diyerek insanları baskı altına aldığı iddia ediliyor.

Gerek haber merkezimizi, gerekse bireysel olarak arayıp, böyle bir baskı ile karşı karşıya kaldıklarını belirtenler "Bizler şimdi ne yapacağız?" şeklinde soru yöneltiyorlar.

Yaşanılan bu iddiaların Seçim Kurulu tarafından araştırılıp, önlemlerin alınması gerektiğini de vurgulayan Yeniceli seçmenler "Zeki Çaylı zaten belediye çalışanlarına seçim çalışmalarına katılma şartı koşuyor, şimdi de kullandığı oyun kendisine ait olduğunu ispat edecek şekilde fotoğraflanıp gösterilmesini istiyor. Çaylı'nın yaşattığı bu zulüm karşısına herkesin huzuru kaçmış durumda." şeklinde ifadeler ile içlerinde bulundukları hali anlatmaya çalışıyorlar.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }