BÖLGE HABERLERİ

YENİCE'DE SEÇİMLERE BIÇAKLI SALDIRI GÖLGESİ

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala dün akşam Yenice'de sıcak saatler yaşandı. MHP Yenice Belediye Meclis Üyesi üçüncü sıra adayı Ş

Abone Ol


MHP Yenice Belediye Meclis Üyesi üçüncü sıra adayı Ş.D. dün akşam ilerleyen saatlerde AK Parti Atatürk Mahallesi temsilcisi M.İ.'ye bıçakla saldırdı.

İddialara göre alkollü olduğu belirtilen MHP'li Ş.D., akşam 23:00 sularında yanında karısı ve kızı ile seçim çalışmalarından gelen M.İ.'nin boğazına bıçak dayadı. M.İ.'nin boğazına bıçak dayandığını gören karısı fenalık geçirerek olay yerinde bayıldı. M.İ.'nin kızı ise saldırganın elinden bıçağı almaya kalkışınca M.İ. kaçmaya başladı ve Ş.D. de kovalamaya başladı.

Bağırmaları duyan mahalle sakinlerinin müdahalesi ile kurtulan M.İ. ve karısı ilk önce hastaneye kaldırıldı ve ardından Yenice Merkez Polis Karakoluna giderek kendilerine saldıran MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ş.D.'den şikayetçi oldular.

Polis tarafından kısa bir süre içinde yakalanan Ş.D., savcılık talimatı ile sabaha kadar göz altına alındı. Sabah saatlerinde Savcı tarafından ifadesi alınan Ş.D. serbest bırakıldı.

Mehmet İ.'ın boğazına bıçak dayayan Ş.D. "Sen Başkanımız Zeki Çaylı hakkında niye muhalif söylemlerde bulunuyorsun, seni öldüreceğim." dediği iddia edildi.

Konuyla ilgili savcılık soruşturma başlatırken, Ş.D.'nin yaptığı saldırının arkasında Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın azmettirici oluğu şüphesi de konuşuluyor.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }