AK PARTİ ADAYI ZEKİ ÇAYLI YENİCE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI


 

zeki-cayli-gucunu-gosterdi


AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, Yenice Belediye Başkan Adayı Zeki Çaylı ve Yortan Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tiryaki’nin tanıtımı yapıldı.

Yenice’de düzenlenen ve adeta gövde gösterisine dönüşen etkinliğe, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Yenice Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Çaylı, 5 yılda yaptıkları ve gelecek 5 yılda yapacakları projeleri anlatarak “2009 yılında bize verdiğiniz görevi, 20 Mart 2014’te de bize tekrar vereceğinizden hiçbir endişemiz yok” dedi.

20140208AW002521_04Başkan Çaylı, “2009 yılında ‘Sizin Hizmetkarınız Olacağız’ demiştik. 5 yılda hiçbir ayrım kayrım yapamadan hep birlikte hizmet ettik. Yapılan ne varsa sizler yaparsınız. Bundan sonra ne yaparsak sizler yaparsınız. Bizleri o makama getiren sizlersiniz. Sizler bizi seçmeseydiniz, bugüne kadar hiçbir şey yapamazdık. Tıpkı 2004 -2009 arasında olduğu gibi. 5 yılda ne yaptığımızı yaşayarak gördünüz. Yapacaklarımızla söz veren bir ekibiz. Yapacağımız hizmetlerin sözünü vermeyiz. Duygu sömürüsü yapan duygu hırsızları var sokakta. İçinde bulunduğumuz zor şartları oya çevirmeye çalışan insanlar var. Hiç kimse yapamayacağı şeyin sözünü vermemeli. Biz Yenice Belediyesinin gücünü biliyoruz, gücümüz kadar konuşuyoruz. Devletten gelen arpanın üzerinden AK Parti iktidarının bize sağladığı ek kaynaklarla sizin için bulunduğu yaşadığınız hizmetleri sağladık. Aynı hizmetlerin devamını sağlamak için takdir edeceksiniz ekip burada biz yaparız. Bizim dışımızda söz verenlerin hepsi yalan hurafe” dedi.

Başkan Çaylı daha sonra önlerindeki 5 yıl içinde yapacakları projeleri anlattı.

“SANDIĞA GİTMEMEZLİK YAPMAYIN”
AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, “5 yıl boyunca Zeki Çaylı buraya bunca çalışmaları nasıl yaptıysa, bundan sonra yapacağı bu projelerin arkasında biz varız, teminatı biziz. Gönül bağımın yüksek olduğu Yenice her geçen gün daha da yenileniyor. 2002 yılında Yenice’ye Orman İşletmesinin kasasından gelen para 3 milyon 600 bin liraydı. Bugün ise bu para 25 milyon lira yani 8 kat büyümüş. Yenice dünden daha güzel dünden daha gelişmiş bir ilçe oldu. Zeki Çaylı yürüttüğü dönemde çıraklık döneminde bu kadar güzel işler yaptıysa ustalık döneminde bunların kat kat güzelini yapacağını sözünü verdi. Bugün ilçelerimizde yerel hizmetleri 20140208AW002521_03görüyorsanız bu merkezi hükümetin sayesinde oldu. Ama Karabük merkez 5 yıl kaybetti. 30 Mart seçimleri artık Türkiye’nin çok önemli bir seçimi haline geldi. Sandığa gidecek olan seçmenimiz şunu iyi bilsin, bu belediye seçimi değil Türkiye’nin geleceğine gölge düşürmeye çalışanlara verilecek bir seçim. Adam adama markaj, çalmadık kapı gezmedik insan sıkmadık el bırakmayınız. Bu bilinçle sandığa gidin. Büyüyen Türkiye’ye çelme vurmaya çalışanlara dur deme seçimi. Bu Tayyip Erdoğan’a karşı kırmızı kart gösterenlere cevap verme seçimi olacak. 30 Mart seçimleri kimse küçümsemesin. Bu seçim siyasi iktidarı değiştiremeyecektir ama Başbakanımıza yapılmak istenilen komplolara karşı dur demenin seçimi yapılacak. Sakın sandığa gitmemezlik yapmayın. Millete karşı milli iradeye karşı bu operasyona karşı sandıkta milli iradenizi gösterin” dedi.