YENİCE OLAYLARINDA KAVGAYA KARIŞAN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI TUTUKLANDI


 

yenice-iki-tutuklama


Yenice’deki kavgaya karışan AK Parti gençlik kolları başkanı tutuklandı

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde gençler arasında çıkan kavgada 18 işyeri ile 2 otomobilin camları kırılırken, AK Parti Yenice İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Derecik ile 1 kişi tutuklandı.

Geçen Pazar günü akşam saatlerinde Yenice, İncedere Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki grup genç arasında kavga çıkmış ve 18 işyeri ile park halindeki 2 otomobilin camları kırılmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis caddedeki işyerlerinin güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyerek, 18 kişiyi gözaltına almıştı.

Adliyeye sevk edilen bu kişilerden AK Parti Yenice İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Derecik ile bir güvenlik şirketinde çalışan Orçun Akça, 'mala zarar verme' suçundan tutuklandı. Derecik ile Akça, Karabük Cezaevi'ne konuldular.

YİNE İLGİNÇ İDDİALAR GÜNDEMDE

MHP Yenice İlçe Başkanı Hasan Karakırık, yaşanan kavga olayının arkasında siyasal sebepler olduğunu iddia ederek, sopaların AK Parti İlçe binasından alındığını öne sürmüştü.

Şimdi de ilkönce gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan AK Parti Yenice Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Derecik’in parti tarafından istifasının istendiği, bu talep karşısında istifa etmeyeceğini ve hatta arkasında durulmazsa, bu olayların parti teşkilatı tarafından yaptırıldığı yönünde açıklama yapacağını söylediği iddia ediliyor.

Şimdi tüm gözler, Karabük Cezaevine yerleştirilen AK Parti Yenice İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Derecik’e çevrildi.

Editör: Haber Merkezi