KARABÜK İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ MEHMET UZUN YENİCE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU


 

20140115AW000815_03Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Yenice ilçesinde incelemelerde bulunarak, görevine yeni başlayan Yenice Kaymakamı Resul Özdemir’ i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Genel Sekreter Mehmet Uzun ve Kaymakam Resul Özdemir Yenice ilçesindeki çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduktan sonra birlikte Yirmibeşoğlu köyüne giderek yapımı devam eden Köy Konağında incelemelerde bulundular.

Genel Sekreter Uzun ve Kaymakam Özdemir beraberindeki İl Genel Meclis üyesi Ergün Özgün, Yol Kontrol Şefi Rafet Çelik ve Kontrol Mühendisi Mehmet Aktaş ile birlikte yol genişletme çalışması devam eden Çamlıköy-Şenköy grup yoluna geçtiler. Çamlıköy -Şenköy yolunun dar ve orman içinden geçen Kayalık alanlardan yola zaman zaman taş düşmesi nedeniyle tehlike arz ettiğinden dolayı köy muhtarlarının talebi üzerine yolda genişletme ve bazı yerlerde de kademe uygulayarak yoldaki trafik akışını daha güvenli hale getirmek için yapılan çalışmalar yerinde gördüler.

İncelemeler esnasında genişletme çalışmaları yapılan yola vatandaşlarında ilgisinin yoğun olduğu ve yapılan işten memnun oldukları görüldü. Genel Sekreter Mehmet Uzun ve Kaymakam Resul Özdemir, Şen köylü olup ta kış dolayısı ile Balıkısık köyüne inen ve yolun son durumunu merak ederek görmeye gelen ve yaklaşık 8-10 kilometrelik yolu araç bulamazsa yürüyerek geri dönmeyi göze olan 78 yaşındaki İbrahim Ceylan ile bir süre sohbet ettiler.

Genel Sekreter Mehmet Uzun, İbrahim Ceylan’a burada bu soğukta akşam saatinde ne yapıyorsun diye sorduğunda “ Yolun son 20140115AW000815_02durumunu merak ettim onun için okul servisleri ile buraya kadar geldim yapılan bu çalışmaları görünce çok memnun oluyorum. Allah devletimize zeval vermesin ve bu işleri yapan sizlerden de razı olsun” dedi.