AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal " Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız."


burhanettin uysal

10 Şubat tarihinde Karabük Üniversitesi rektörlüğü görevinden istifa ederek 17 Şubat tarihinde Ak Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Prof. Dr. Burhanettin Uysal, STK ve esnaf ziyaretlerine devam ederken, halkın arasında olmadığı tek bir gün geçirmiyor. "Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" diyerek yola çıkan Uysal, Safranbolu Perşembe Pazarını ve Karabük Cuma Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti.  Esnaflara hayırlı işler dileyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Uysal, gördüğü yoğun ilgi ve güleryüz için çok teşekkürlerini belirterek "Halkımızın göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışacağız." dedi.

Geçtiğimiz Cuma günü Karabük Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Prof. Dr. Burhanettin Uysal, bundan sonra daha çok bir araya geleceklerini belirterek, “Kentimizdeki birlik ve beraberlik kıskanılacak. Ben eminim ki gıpta ile bakılacak bir kent haline geleceğiz. Bunu da birlikte başaracağız. Muhtarlarımıza katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=7gE2ah1vxWY

unnamedİlçe ziyaretleri kapsamında Yenice’yi ziyaret eden Uysal: “Çıktığımız milletimize hizmet yolunda durmuyoruz, koşmaya devam ediyoruz. Bugün Yenice ilçemizi ziyaret ettik. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Herkesin hayır dualarını bekliyoruz. Esnafımıza hayırlı kazançlar diliyor, sıcak karşılama için şükranlarımı sunuyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=k5vVcSFWnaI

Öte yandan  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ak Parti Kadın Kolları'nın düzenlediği "Bir Fidan Bir Ağaç, Bir Ağaç Bir Hayat" fidan dikme etkinliğine katılan Uysal "Böyle bir günde böyle anlamlı bir etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturan Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum. Etkinliğe katkı ve katılım sağlayan başta Milletvekilimiz Osman Kahveci olmak üzere tüm parti teşkilatımıza ve herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi. Ayrıca Uysal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı;
Güçlü milletler güçlü ailelerle kurulur, güçlü ailenin teminatı kadınlardır. Kadınlarımız varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı üretkenliği duyarlılığı temsil ederken; sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillere geleceğimizin şekillendirilmesinde de önemli rol oynamaktadırlar. Tarihimizdeki büyük başarılar Kıymetli Analarımızın yetiştirdikleri evlatlar sayesinde olmuştur. Yeni Türkiye’nin inşasında kadınlarımızın da aktif rol üstleneceklerine, ülkemizin 2023 hedeflerini yakalamasında pay sahibi olacaklarına inanıyorum. 8 Mart'ın barışa, kardeşliği, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını yürekten temenni ediyor, tüm Kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=qviUrl8EIPw