KARDEŞLERİ TRAFİK KAZASI AYIRDI. 2 ÖLÜ, 1 YARALI


 

İKİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONRASI KAZA YAPAN ARAÇLARDAN BİRİ YOL KENARINDA YÜRÜYEN 2 KARDEŞE ÇARPARAK ÖLDÜRDÜ


 

yortan-kaza

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Yortan beldesinde meydana gelen trafik kazasın 2 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yortan Beldesi merkez mahalle Fatih Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Murat Kazancı idaresindeki 34 VL 3531 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı istikametten gelen Erkan Nodullu idaresindeki 14 EU 192 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil bu sırada yolun kenarından bayram ziyaretine gitmekte olan Şevket (32),Ramazan (29) ve Mustafa Taşçı (33) isimli kardeşlere çarptı. Kazada Şevket ve Ramazan Taşçı kardeşler olay yerinde can verirken, Mustafa Taşçı ise ağır yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sırasında ağabeylerinden ayrı olarak yolun diğer kısmında yürüyen Yusuf Taşçı (27) ise kaza sonrası şoka girdi. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışan Taşçı, ayakta durmakta güçlük çekti. Olay yerine gelen ölen kardeşlerin annesi ve kız kardeşinin feryatları ise yürekleri dağladı.

Yaklaşık 3 saat trafiğe kapalı olan yol Yenice Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ve cesetler Yenice Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra trafiğe açıldı. Kazaya neden olan her iki sürücü ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Editör: Haber Merkezi