BELEDİYE-SON-MODEL-İŞ-MAKİNESİ-SATIN-ALDIYenice  Belediyesi, son model lastikli yükleyici iş makinesi satın aldı. Belediye, 5 yıl önce satın aldığı kepçeyi ihale ile sattı ve yeni bir iş makinesi almak için ihale yaptı. İhaleyi kazanan İstanbul Merkezli Firma, ZL40G markalı iş makinesini Yenice’ye getirdi ve belediyeye teslim etti.  Yeni alınan iş makinesi belediye çalışanlarının katılımıyla kurban kesilerek hizmete sunuldu.

Belediye, son model iş makineleri ile hizmet akışının daha hızlı yürümesini hedefliyor.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, bir önceki dönemde de 6 ‘sı son model olmak üzere, Yenice Belediyesi’ne 16 yeni araç kazandırmıştı.

 BELEDİYE 2 ARAÇ DAHA SATIN ALACAK

BELEDİYE-2-ARAÇ-DAHA-SATIN-ALACAK-(2)Yenice  Belediyesi, biri binek, diğeri de çift kabinli pikap almak için ihale hazırlıklarına başladı.

İhalenin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Belediyenin satın alacağı araçlardan binek olanı, Belediye Başkanlığı hizmet aracı olarak kullanılacak. Çift kabinli pikabın ise Zabıta Biriminin İdaresinde kullanılacağı bildirildi.

Yenice Belediyesi, son model bu iki aracı aldıktan sonra da demirbaşında kayıtlı olan Renault Megana II marka hizmet aracını ve Zabıta hizmetlerinde kullanılan Doğan SLX marka aracını da ihale ile satacak.

 

Editör: Haber Merkezi