BELEDİYE-ÇOCUK-ŞENLİĞİ-DÜZENLEYECEK..İLÇEMİZ Belediyesi, bir İlk’e daha imzasını daha atıyor. İlçedeki çocukların eğlenmeleri, hoşça vakit geçirebilmeleri için 14 Haziran 2014 Cumartesi akşamı saat 18.00 den itibaren ÇOCUK ŞENLİĞİ düzenlenecek.

İlçe Merkezindeki Şehit Er Celal Hatıl Parkı’nda organize edilecek şenlikte, Çocuk Tiyatrosu, palyaço ve sihirbaz gösterileri yer alacak. Çocuklara Osmanlı Macunu, Pamuk Şekeri, Osman Şerbeti sınırsız ikram edilecek.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın , “ Çocuklarımıza karne hediyesi “ diye nitelendirdiği etkinlikte, çocuklara yönelik daha bir çok değişik aktivite de gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “ Sosyal belediyeciliğin gereklerini bu dönemde daha çok uygulayacağız. İlk defa yaptığımız kır şenliğinden sonra çocuklarımızı da düşünerek çocuk şenliği düzenliyoruz. Halkımız için ne yapsak azdır. Biz, Yenice insanının bize verdiği desteğe layık olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza şimdiden iyi eğlenceler diliyorum “ dedi.

Editör: Haber Merkezi