Türkiye Bisiklet Federasyonunca Karabük'ün Yenice ilçesinde düzenlenen 11. Uluslararası Yenice Kupası Dağ Bisikleti Yarışları sona erdi.

Yenice Kaymakamlığı ve Yenice Belediyesi tarafından organize edilen, Ihlamur Teras ve Yazıköy güzergahları arasında yapılan yarışlara, 8 kategoride 69 bisikletçi katıldı.

Kıyasıya mücadelenin sonunda Zehra Kargın büyük kadınlar, Esat Ceylan büyük erkekler, Anıl Tuna Sözer genç erkekler, Ramazan Yılmaz yıldız erkek A, Furkan Çamlıdere yıldız erkek B, Bayram Eroğlu master 30, Oğuz Özçelik master 40 ve Ali Boyraz master 50'de birinci oldu.

Dereceye girenlere ödülleri, Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve federasyon yetkililerince verildi.

Kaymakam Erdem, yaptığı konuşmada, tanıtım için bu tür organizasyonlara özel önem verdiklerini belirterek, "Her yıl bir önceki yıla göre organizasyon tecrübemizi geliştiriyoruz. Dünya standartlarında bisiklet yarışması düzenlemek bizleri gururlandırmaktadır." dedi.

Belediye Başkanı Çaylı da bu yıl yarışlara salgın nedeniyle istenilen seviyede sporcunun katılamadığını aktararak, gelecek yıl daha büyük katılımlı yarış yapmak için çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi