Güncel

YENİCE HALKI SERTAŞ BAŞKANINI ÇOK SEVDİ

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçe merkezinde saatlerce halkın arasına katılarak, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ediyor.

Abone Ol

Karabük’ün Yenice İlçesinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Sertaş Karakaş, halkı ile gönül köprüsü kuruyor.

Pazar yerini ve çarşı merkezini gezen Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçe sakinlerinin sevgisiyle birlikte yürüyor.

Pazarda vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet eden Sertaş Başkan, çarşı merkezinde de kahvehanelerde çay içip, taş konken oynuyor.

“Çocukla, çocuk olmayı bile seviyorum” diyen Karakaş, “Halkımın bana olan sevgi ve saygısını gördükçe, Yenice için çalışma aşkım daha da artıyor.” İfadelerini kullanıyor.

Bayram tatilinde hafta sonu olmasını fırsat bilen Başkan Karakaş, saatlerce Yenice’de gezip halkla uzun uzun sohbet etti.

Herkesin sevgisiyle karşılaşan Başkan Karakaş “İşte bu bizim Yenice’de birbirimizle kurduğumuz gönül köprümüzdür. Hafta sonları fırsat buldukça ilçemde yaşayan insanlarımın arasına katılıyor ve saatlerce onlarla sohbet ediyorum. Benim için Yenice’de yaşayan her bir ferdimin düşünceleri, fikirleri çok önemlidir. Onları dinliyorum. Neler istediklerini, neler yapılması gerektiğini onlardan dinliyorum ve her birinin benimle sohbetlerini adeta kafama kaydediyorum.” Diyor.

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }