Vali Fuat Gürel eşi Özlem Aras Gürel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile birlikte Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Karabük Yücel Huzurevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte büyüklerimizle bir araya geldi.

Huzurevi sakinlerini masalarında tek tek ziyaret ederek karanfil takdim eden Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel büyüklerimizle birlikte hatıra fotoğrafı çektirirek “Yaşlılara Saygı Haftası” münasebetiyle özel olarak hazırlanan pastayı kestiler.

Huzurevinde yaşayan büyüklerimizden oluşan koronun seslendirdiği eserler büyük beğeni topladı.

Oyun havaları eşliğinde huzurevi sakinlerinin gönüllerince eğlendiği etkinlikte konuşan Vali Fuat Gürel “Çok değerli büyüklerimiz eli öpülesi büyüklerimiz bugün eşimle beraber sizleri ziyarete geldik 18-24 Mart siz büyüklerimizin haftası sizler bizim için milletimiz ve devletimiz için çok değerlisiniz güçlü bir devletimiz var imkânlarımız var burada sizler için çalışan görevlilerimiz var, bizlerde sizlere hizmet etmek için varız.  Bizlerden bir isteğiniz olursa bizlerin yapması gereken birşey olursa her zaman yanınızdayız, ben tekrar haftasınızı kutluyorum, sizlere sağlık, sıhhat, afiyet diliyorum.” diye konuştu.

Vali Gürel, Karabük Yücel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezindeki misafirlerimizin yanı sıra personelle de bir süre hasbihal edip çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Editör: Haber Merkezi