BÖLGE HABERLERİ

UZUN, 'BİR İLKE DAHA İMZA ATTIK'

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreter Mehmet Uzun, malzeme ocağında yapılacak kaya patlatma alanında incelemelerde bulunarak; “Kendi imk

Abone Ol

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreter Mehmet Uzun, malzeme ocağında yapılacak kaya patlatma alanında incelemelerde bulunarak; “Kendi imkânlarımız ile bir ilke daha imza attık” dedi.


Safranbolu İlçemize bağlı Yukarıdana Köyü’nde, Yol ve Ulaşım Hizmetlerimize bağlı ekiplerimizin yapacağı kaya patlatma alanında incelemelerde bulunarak Maden Mühendisi Orhan Nallı’dan bilgi alan Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Daha önce müteahhit firmaya verdiğimiz kaya patlatma işini bugün kendi personelimiz ile gerçekleştirerek bir ilke daha imza attık.

Yapılan çalışma neticesinde 5-6 bin ton malzeme üretilecek. Şimdi seyyar konkasörümüzü de buraya kurarak çalışmalarımıza süratle başlayacağız” diye konuştu

Her geçen gün kendini yenileyen bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Genel Sekreter Mehmet Uzun, “Güçlenen makine parkımız ile kendi işimizi kendimiz görüyoruz. Personellerimiz de deneyimli, böyle olunca da güzel işlere imza atıyoruz. Gayretlerinden dolayı personellerimize teşekkür ederim. Bundan sonrada başarılı çalışmalarımız devam edecek” dedi.  
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }