KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN, TAKIMA RUH VEREMEDİĞİ VE MUSTAFA YOLBULAN’IN GÖLGESİNDE GÖREVLİ MEMUR GİBİ GÖREV YAPAN BAŞKAN NEVZAT ŞAHİN İLE BİRLİKTE YÖNETİM ARTIK İSTİFAYI DÜŞÜNMELİDİR.


 

krbspor-yonetim-istifa

ANALİZ HABER


 

Kardemir Karabükspor, Süper Ligin ikinci yarısının ilk haftasına Trabzonspor galibiyetiyle başladı ve ardından altı haftadır üç puana hasret kaldı.

Sezon arasında Teknik direktör Mesut Bakkal’ın istediği transferlere kulak tıkayan Karabükspor Kulüp Yönetimi, galibiyet yüzü göremeyen takımı küme düşme sathına getirdi.

Sürekli perde arkasında Mustafa Yolbulan’ın olduğu Kulüp Yönetiminin başındaki isim Nevzat Şahin artık kukla bir başkan olduğunu kabul etmeli ve takıma veremedikleri kent ruhunun canlandırılmasını sağlamalı.

Mustafa Yolbulan ise yönetiminin perde arkasından çıkarak, elini taşın altına koymalıdır.  Tüm taraftarların da hem fikir olduğu gibi takımda ve hoca da bir sorun yoktur.

Sorun kulübün başındaki memur zihniyetli yönetimdedir. Yönetim daha fazla direnç göstermeden istifa etmeli ve Mustafa Yolbulan perde arkasından çıkarak, kulübe yeni bir heyecan katmalıdır.

Kulübün kasasında bulunan milyonların yok pahasına nerelere harcandığı belli olmazken, bazı yöneticilerin menajerler ile yaptıkları gölge ilişkiler yüzünden yanlış transferler de gözden geçirilmelidir.

Kısacası taraftarın sesini size duyuruyor ve yönetim istifa diyoruz.

Editör: Haber Merkezi