Ligde sıkıntılı süreç yaşan Kardemir Karabükspor’da takımın başına geçen çiçeği burnunda teknik direktörü Yılmaz Vural’a taraftardan ve şehrin önde gelenlerinden büyük destek var.

Çamlık sahasında akşam idmanı öncesi takıma ve teknik direktöre destek vermek üzere yüzlerce taraftar başta olmak üzere, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, eski TSO Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, emekliler derneği ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri toplandı.

“LİGDE KALIRSA HEYKELİ DİKİLECEK”timthumb
Taraftarın sevgi gösterisi ile karşılanan teknik direktör Yılmaz Vural’a Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili sonuna kadar güvendiklerini söyleyerek, “Böyle bir durumda biz hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. İnşallah bu zor günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki sene de başarıları ile Avrupa söz sahibi olacağımıza gönülden inanıyoruz. Karabükspor ligde kaldıktan sonra biz de Karabük’te hocamızın heykelini en güzel yere dikeceğiz. Belediye başkanı olarak ve Karabük olarak buna söz veriyoruz” dedi.

"Bu şehir senden çok şey bekliyor" tezahüratları ile taraftarın arasına giren Yılmaz Vural, taraftara üçlü çektirerek, “Yıllardan beri bu işi yapıyorum, sizin gibisini görmedim” diyerek taraftara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Rafet Vergili ve AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Namal taraftara Trabzonspor maçı için birer otobüs sözü verdi. Namal, Karabük’ün takımın arkasında ne kadar önemle durduğunu ve sporun ne kadar önemli olduğunu vurgulayan bir olay olduğunu söyleyerek, “Burada baktığınız zaman AK Parti, CHP ve MHP’nin hatta partisiz dahi olan insanların buluştuğu bir ortam. Her zaman söylüyoruz, bizim üç dört tane değerimiz var. Karabüklü olmamız, 78 plaka olmamız ve Karabüksporumuzun olması. Buraya aracılık eden herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VERGİLİ YILMAZ VURAL“HOCAMIZIN TECRÜBESİ İLE İYİ SONUÇLAR BAŞLAYACAK”
Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan ise sıkıntılı bir süreçte olduklarını söyleyerek, “Bu sıkıntıları aşmak için şehir olarak bütünleşerek yeni hocamızla 13 tane final maçı oynayacağız. Bu 13 tane finalden de başarı ile çıkacağımıza inanıyoruz. Trabzonspor maçından mutlak üç puan alacağız. Hocamızın tecrübesi ile iyi sonuçlar başlayacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi