Vali Gürel, KYK Yurtları arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporcuları kabul edip başarılarından dolayı tebrik etti.

Vali Fuat Gürel, akademik eğitimlerinin yanında, sosyal kültürel ve sportif faaliyetleri kapsamında KYK Yurtları arasında düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında Türkiye Finalinde 1. olan Karabük Yurt Erkek Takımı ile Kızlar Kort Tenisi Türkiye Şampiyonasında 1. olan Kızlar Kort Tenisi takımını misafir etti.

Valililik Toplantı Salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, idareciler, antrenörler ve sporcular yer aldığı ziyarette sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Vali Fuat Gürel, “İlimizin spor alt yapısı çok güzel, bunu son zamanlarda gerçekleştirilen şampiyonalarda sporcularımızın elde ettiği başarılar ile meyvesini toplamaya başladık. Gençlerimizin en az bir spor dalı ile ilgilenmesini arzu ediyoruz, tesislerimiz spor yapmak isteyen 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Yeter ki gençlerimiz ve vatandaşlarımız sporla uğraşsınlar, tesislerimiz 7/24 açık. Sizleri elde ettiğiniz başarılarınızdan dolayı tebrik ediyor bu başarıda emeği bulunan antrenörlerinize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi