TRABZONSPOR'UN ESKİ TEKNİK ADAMI TOLUNAY KAFKAS'A DA TEKLİF GETİRİLDİ AMA CEVAP YİNE AYNI "HAYIR"


 

tolunay-kafkas-krb


 

Kardemir Karabükspor geçtiğimiz hafta, Şifo Mehmet’e yaptıkları teknik direktörlük teklifine “Hayır” cevabını almıştı.

Mehmet Özdilek, Kulübün bitmeyen stadını neden göstererek, teknik direktörlük teklifini ret etmişti.

Özdilek’in ret cevabından sonra, Karabükspor okları Trabzonspor’dan ayrılan Tolunay Kafkas’a çevirmiş ve Kafkas’la, Murat ile Mustafa Yolbulan kuzenler İstanbul’da yüz yüze bir görüşmede bulundular.

İŞTE GÖRÜŞMELERİN AYRINTILARI
Karabük Net Haber, Tolunay Kafkas ve Yolbulan Kuzenlerin görüşmesindeki can alıcı noktaları yakaladı.

Yolbulan Kuzenler - Hocam seninle çalışmak istiyoruz.

Tolunay Kafkas - Karabükspor’u çalıştırmaktan şeref duyarım.

Yolbulan Kuzenler - Hocam, bizden ne kadar para istiyorsun?

Tolunay Kafkas - Benim alacağımdan önce, sizin bu sezon ki transfer bütçenizi konuşalım.

Yolbulan Kuzenler - 5 Milyon Euro.

Tolunay Kafkas, Yolbulan kuzenlerin yüzlerine bakar ve “Hem iyi bir takım kurmak istiyorsunuz, hem de 5 Milyon Euro bütçe diyorsunuz. 5 Milyon Euro ile üç tane iyi yabancı alınmaz. Çok teşekkür ederim.” Der ve görüşme sona erer.

Tolunay Kafkas’ın Karabüksporlu bazı futbolcular ile de görüştüğü, içerde olan 25 Maç başı alacağını hala alamadıklarını öğrendikten sonra “Bu ödemeler yapılmadıktan sonra ben bu futbolcuları nasıl oynatacağım.” Dediği de öğrenildi.

KÜRKÇÜ DÜKKANI MI OLUYORUZ

yucel-ildizMehmet Özdilek ve Tolunay Kafkas’tan kibarca “Hayır” cevabı alan Kardemir Karabükspor transfer komitesi çaresizlikten eski teknik direktörümüz Yücel İldiz’i aday teknik adamlar arasına aldı. Yücel İldiz ise bir buçuk yıl önce Karabükspor’dan ayrılmış ve hala boşta.

İldiz hoca, 2011-2012 sezonunda Eskişehirspor’a iç sahada 0-1 mağlup olduğumuz 9.hafta karşılaşmasından sonra ayrılmıştı. Daha görevini bırakmadan üç hafta önce Karabükspor’un Bülent Korkmaz ile görüşmesine kırılmış ve “dargın gidiyorum” demişti. Tüm bu yaşananlardan sonra Yücel İldiz ile bir görüşme yapılırsa, cevabı da merak ediliyor.

Öte yandan Yücel İldiz ile şu an PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un da ciddi şekilde ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

DEUMİ BOLUSPOR’DA

Karabükspor’un Kamerunlu stoperi Deumi ise sözleşme yenilemediğinden bu gün PTT 1. Lig Ekiplerinden Boluspor ile sözleşme imzalıyor.

ÇAĞRI GÜLEÇ FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU MU?

Önümüzdeki kongerede muhtemelen Murat Yolbulan’ın kulüp başkanlığında yönetime girmesine kesin gözüyle bakılan Çağrı Güleç’in ise futbol şube sorumluluğu istediği haberleri geliyor.

Editör: Haber Merkezi