KARABÜK AMATÖR LİGDE MÜCADELE VEREN SOĞUKSUSPOR’A, KAPTAN D.Ç. REKOR PRİM SÖZÜ VERDİ


 

s.suspor-ana-foto


Karabük Amatör Liginde futbol oynayan Soğuksuspor Bölgesel Amatör (BAL) ligine çıkmak için yarı finale kaldı.

Tüm sponsorluğunu Kaptan D.Ç Şirketler Gurubunun yaptığı Soğuksuspor bu hafta sonu yarı final, galip gelirse, önümüzdeki hafta sonu da final oynayarak, BAL’a çıkmayı hedefliyor.

Beşiktaş Kulübü 2'nci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karabük'te fahri başkanı olduğu Soğuksusporun futbolcularına Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmaları halinde toplam 80 bin lira para ödülü verecek.

Amatör Lig'de gruptan çıkarak play offlarda Bölgesel Amatör Lig'e (BAL Ligi) çıkmak için şampiyonluk mücadelesi veren Soğuksuspor futbolcuları ve yönetim kurulu, Pazar günü Safranbolu Esnafspor ile oynanacak yarı final maçı öncesi akşam yemeğinde bir araya geldi.

Soğuksuspor 2'nci Başkanı Murat Orhan, kulübün fahri başkanı olan Beşiktaş 2'nci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaya hak kazanılması halinde futbolcu ve teknik heyete 2'şer bin lira prim vereceğini açıkladı.

Orhan, "Final maçını alın gelin alın teriniz kurumadan soyunma odanızda isminize yazılı zarf içinde paraları teslim edeceğim" dedi.

Murat Orhan, genç futbolculara yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Ben bu kulübü maddi bir kulüp olarak görmedim. Her zaman yaptığımız sosyal sorumluluk projesiydi. Sizlerle oturduk birlikte yemekler yedik, sohbetler ettik. Bir aile gibi olduk. Bizim amacımız sizleri yetiştirmekti, bir yerlere taşımaktı. Allah’a şükür bunu başardık. Soğuksuspor’u yüzümüzü kara çıkartmadan çok güzele yerlere getirdiniz. Hedefleri bizler değil sizler koydunuz. Sonuç itibariyle hedefimiz BAL Ligi. Ben sizden sadece BAL Ligini düşünmenizi istiyorum. Kesinlikle bir adım geri atmayın. Bu işi başardığınız takdirde kulübün genel yapısında da bazı değişikliklere gitmek istiyoruz.

Kulübümüzün sahası yok. Saha ile ilgili girişimlerimiz var. Sayın Mehmet Ali Şahin’den bu konuda destek almıştık. Kendisi bizi ziyaretinde Soğuksuspor sahasının tadilat yapılarak İl Spor Müdürlüğü’ne devredileceği oradan da Soğukspor Kulübü’ne verileceği yönündeydi. Maalesef siyasetçilerimiz sözleri seçim zamanında veriyorlar. Maalesef seçim bittikten sonra da sözlerini tutmuyorlar. Kendisinden 2 kez randevu istedim ama daha dönmedi, bekliyorum. Randevu verdiği takdirde kendisine bu konuyu anlatacağım. Mehmet Ali Şahin’in bizlere sözü, bu stat 6 ay içerisinde yapılacak ve bize teslim edilecekti. Ama olmadı. Buna rağmen yine de siz durmadınız, çabaladınız ve kulübü belli bir yerlere kadar da getirdiniz. Bizler stadın peşini bırakmadık ve bırakmayacağız.”

Kaptan D.Ç. Satış Müdürü ve Soğuksuspor 2. Başkanı Murat Orhan “Sizlerle hiçbir zaman maddiyat konuşmadım. Sizlerin bir büyüğü, abiniz, arkadaşınız olarak maddiyat konusuna değinmek istemiyorum. Değinmek istemememin sebebi sizleri öyle görmediğim içindir. Fakat diğer 3 takım yarı final ve finale belli bir miktarda prim adı altında teşvik edici şeyler yapmış. Sizlerden BAL Ligine katılmanızı istiyorum. Final maçını alın gelin. Bende sizlere futbolcu başına minumum 2 bin TL vaad ediyorum." dedi

Orhan, ardından Beşiktaş 2'nci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi cep telefonundan aradı.

Cep telefonu hoparlöründen futbolculara seslenen Çebi, "Çocuklarımız kendilerine yakışanı yaparlar. Ben o ışığı kendilerinde gördüm. Ben onların bir şekilde finali alarak bu işi bitireceklerine eminim. Bu kadar uğraştık, onlar da emek verdi. İnşallah sonu hayırlı biter" diye konuştu.

Futbolcular da Çebi'ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi