KARABÜKSPOR GÖLGE BAŞKANI LİGİN BİTMESİNE SON İKİ HAFTA KALA ŞİKE ZANLISI BÜLENT UYGUN'U KARABÜKSPOR'UN BAŞINA GETİRMEYE ÇALIŞTIĞI ÖĞRENİLDİ


 

krbspr-bullent-ygun


 

Kardemir Karabükspor'da son iki hafta kala Mesut Bakkal'ın ipini Kulüp Başkanı Nevzat Şahin'e verdiği talimatla çektiren Mustafa Yolbulan ciddi bir olayı daha altına daha imza mı attı?

0-2 sonuçla biten Gaziantep karşılaşması sonrası, rakip takımın teknik direktörü olan, 3 Temmuz sürecindeki şike ve teşvik operasyonunun zanlısı, bu olaylardan dolayı tutuklu olarak uzun süre cezaevinde kalan Bülent Uygun'a gölge başkan Mustafa Yolbulan danışmanlık teklifi ettiği belirtildi.

Bülent Uygun'un "Şu anda Gaziantep teknik direktörüyüm" demesi üzerine Yolbulan, "O zaman bu takıma iki hafta danışmanlık yap, sezon sonu seninle anlaşırız" teklifinde bulunduğu iddialarını içeren habere ulaştık.

Uygun'da bu teklif üzerine "Ben son iki hafta yardımcım Ahmet Seçkin'i yollayım" cevabını verdi deniliyor.

Mustafa Yolbulan'ın da, Kulüp Başkanı Nevzat Şahin'i arayarak "Bülent Uygun'un yardımcısı Ahmet Seçkin kulübe geliyor. Takımı, Sivas ve Fener karşılaşmalarına o hazırlayacak. Ahmet Seçkin, Bülent hocanın ayrıca teklifine getiriyor." dediği öğrenildi.

Metin Türker Spor Komplekslerine gelen Bülent Uygun'un yardımcısı Ahmet Seçkin ile Başkan Şahin, Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak ve diğer yöneticiler bir araya geldi. Üç saate süren toplantıda Ahmet Seçkin, Bülent Uygun'un teklifini açıkladı.

Bülent Uygun'un teklifi "Tüm ekibimle birlikte gelirim ve senelik, 2.5 Milyon TL alırım" yönünde olduğu söyleniyor.

Bu açıklamaların üzerine hemen Mustafa Yolbulan ile telefon trafiğine geçen kulüp başkanı "Bülent hoca bizden 2.5 Milyon TL istiyor" dediler.

demet-yaziMustafa Yolbulan’ın ise şu ifadeyi kullandığı söyleniyor "2.5 Milyon TL ücreti düşürün ve yeni sezon için Bülent Uygun ile anlaşın. Ayrıca son iki hafta Bülent hocanın yardımcısı danışman olarak maçlara çıksın"

Burada Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin'in dik duruş sergileyerek, "Suat Sarıca takımı daha iyi tanıyor. Son iki hafta ona emanet edelim" dedi ve böylece son iki maça Suat Sarıcan'la çıkıldı.

Bu haberler üzerine Karabük Net Haber Spor servisi olarak sizleri uyarıyoruz;

Adı, 3 Temmuz süreci ile kirlenen bir teknik direktör ile görüşme cüretini nereden buluyorsun?

Bucaspor, Elazığ ve Sivasspor'da milyonlarca dolar harcatan ve sayısız futbolcular transfer ettirerek, hem teknik direktörlük, hem de gizli menajerlik yaptığı iddia edilen Bülent Uygun'a Kardemir işçinin parası peşkeş mi çekilecekti?

3 Temmuz sürecinde Emenike’yi Fenerbahçe maçında oynattırmayarak töhmet altında bırakılmaya çalışılan Karabükspor gibi şerefli bir kulübe Bülent Uygun’u getirerek, ne yapılmak isteniliyor?

 

Editör: Haber Merkezi