- KARDEMİR D.Ç KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL “BEŞİKTAŞ’I DA YENMEYE GİDERİZ İNŞALLAH. 3-1’LİK SKORLAR TESADÜF DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA DEPLASMANDA ÜÇ GOL ATMAK ÇOK ÖNEMLİ”

 

20130122AW000977_03Kardemir D.Ç Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasından kendi sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Çamlık sahasında teknik direktör Mesut Bakkal idaresinde bugün çalışmalarına devam eden kırmızı-mavili takıma taraftarda büyük destek vererek baklava ikramında bulundu. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kağan düz koşu yaptı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını ve kamp çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi.

Trabzon’a biraz hayıflanarak ve eksik oyuncuyla gittiklerini ancak önemli olan sistemin işlemesi olduğunu anlatan Bakkal, “Oyuncuların taktik anlayışını sahaya yansıtması çok önemliydi. Hak ederek kazandık. Bütün maçları iyi oynayarak kazanıyoruz. Bu bizim için iyi oldu. Oyuncularıma da söyledim biraz daha farklı ve büyük düşünme zamanı. Daha iyi ve daha yukarı nasıl yakalarız deme zamanı. Bundan sonra bu çerçevede bu coşku ile devam etmemiz gerekiyor. İnanılmaz bir ekiple çalışıyorum, ben tek başıma değilim. Takımı bu hale getiren yardımcılarım ve bireysel antrenman yapan oyuncularım var. Hepimiz bir bütün olduk mu iyi sonuçlar almaya başladık. Benim geldiğimden beri oynayan oynamayan eksikliği değil takımın sisteminin devam etmesi önemli. O sistemi giren çıkan oyuncuların benimsemesi önemli. Demek ki bir noktada buluştuk ki, bu skorları yakalamaya başladık” diye konuştu.

20130122AW000977_02
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından Trabzonspor’u da deplasmanda aynı skorla yendikleri hatırlatılan Mesut Bakkal, “3-1’lik skorlar tesadüf diye düşünüyorum ama deplasmanda üç gol atmak çok önemli. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçından sonra Beşiktaş maçını da kazanmaya gideriz inşallah. Biz yenmeye oynuyoruz. Ama bizim için şuan Kasımpaşa maçı çok önemli. Bizim nereye gideceğimizi, hedeflerimizi çok farklı koymamıza nende olacak bir maç. Her hafta başka bir heyecanla sahaya çıkıyorsunuz. Kasımpaşa maçını oynayıp ondan sonra Beşiktaş maçına bakacağız” açıklamasında bulundu.

Bakkal, iyi bir aile olduklarını da ifade ederek, şunları söyledi:

“Takımda çok karakterli oyuncu grubumuz var. Beraber olmaktan ve oturmaktan keyif alıyorlar. Yakışanda bu zaten. Hep beraber hareket ediyoruz. Takımda bunu çok çabuk yakaladı. İyi gidiyoruz. Benim en büyük avantajım hazırlık maçlarında sakat ve eksik oyuncuları bildiğimden bu kadroyla hazırlık maçı yaptım. Ne yapacağımızı ve ne oynayacağımızı biliyorduk. Alışagelmiş kadronun dışında bir kadro vardı ve herkes bunun için tedirgindi. Artık eksik oyuncumuz var demeyeceğiz, kimi oynatacağız diye düşüneceğiz.”

“AHMET İLHAN’I MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRICAKLAR”
6 Şubat’ta Türkiye Milli Takımı’nın oynayacağı hazırlık maçına takımdan oyuncu istenip istenmediği yönündeki bir soruya ise Bakkal, Abdullah Avcı’nın Ahmet İlhan Özek’i kendisine sorduğunu ve çok iyi olduğunu söylediğini dile getirerek, “Kulaktan duyma ve kendimde konuştum Ahmet İlhan’ı milli takıma çağıracaklar. Abdullah hoca aradı sordu, bende çok iyi olduğunu söyledim” şeklinde konuştu.

Bakkal, son olarak tek düşüncelerinin bu çıtayı nasıl aşağı düşürmeden yukarıya çıkartmak olduğunu ve bu nedenle tüm tarafların Cuma günü stadı doldurarak maçı kazanmalarını istedi.

 

Editör: Haber Merkezi