KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR’UN YENİ BAŞKANI MUSTAFA YOLBULAN OLDU


 

KARABÜKSPOR BAŞKANI MUSTAFA YOLBULAN;


 

“KULÜP BİNASINI KAHVEHANE ORTAMINDAN ÇIKARTMAYI PLANLIYORUZ”


 

“KARABÜKSPOR’U EN İYİ NOKTALARA GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”


 

krbspr-yeni-yonetim


Kardemir D.Ç Karabükspor’un Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Mustafa Yolbulan seçildi.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi Salonu’nda düzenlenen ve tek listeyle gidilen olağanüstü kongrede, Mustafa Yolbulan, oy kullanmaya gelen 72 üyeden 69'unun oyunu aldı.

Geçtiğimiz 1 ay içinde yaşananların Karabük’te yetirince tartışma ortamlarının oluştuğunu söyleyen KARDEMİR A.Ş yönetim Kurulu üyesi ve Kardemir D.Ç Karabükspor’un yeni Başkanı Mustafa Yolbulan, “Geçmişi konuşmanın kimseye faydası olmaz zarardan başka. Şuandan itibaren yeni bir sayfa açmak zorundayız. Karabükspor’u en iyi noktalara getirmek için çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

20130722AW000334_01Karabükspor’un iki ana sorunun olduğunu ve bunu çözmek için çalışmalara başladıklarını anlatan Yolbulan, “Tesis sıkıntımız var. Antrenman sahaları ve kamp tesisi ihtiyacımız çok açık. Bu konuda Karabük yerel dinamiklerini harekete geçirerek yeni uygun bir yer temin etmemiz lazım. En az 2-3 idman sahasının olması lazım. Futbolcuların her birinin ayrı odalarda kalacağı, her türlü teknik donanıma sahip bir kamp binasını Karabük’e kazandırmak istiyoruz. Bu anlayış içerisinde kısa vadede yapılması gerek işler de var. Özellikle Metin Türker tesislerinden kulübün idari kısımlarını çıkartmak zorundayız. Bu konuda çalışmalara başlanılmıştır. Bu sistem hiçbir süper lig kulübünde yok. Muhasebe, idari kadrolar ve yönetici odaları ile hocalar futbolcular iç içe yaşıyor. Bunun sakıncaları çok fazla. Teknik kadro ve futbolcuları yalnız yaşayacakları bir ortama kavuşturmayı, binanın içine bir şekilde yeniden düzenleyerek kulüp binasını kahvehane ortamından çıkartmayı planlıyoruz. İkinci en büyük sorunumuz ise mali disiplin. Kulübümüzün kaynaklarının daha iyi kullanılması için yönetim kurulu elinden geleni gösterecektir. 1 Ağustos’tan itibaren Mali İşler Müdürü kulüpte işe başlayarak onun imzası olmadan tek bir kuruş hiçbir yere ödenmeyecek” diye konuştu.

Başkan Mustafa Yolbulan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Ahmet Gölbek, Ziya Ünsal, Murat Yolbulan, Hakan Yılmaz, Seyit Ahmet Karabacak ve Volkan Türker.”

Yapılan olağanüstü genel kurul sonrası görev bölümü yapıldı. Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde yapılan toplantıda Mustafa Yolbulan Başkanlığında, Asbaşkan ve Basın Sözcülüğü'ne Ahmet Gölbek, Genel sekreter Hakan Yılmaz, Mali Sekreter Murat Yolbulan, Tesisler ve İdari Sorumlusu Seyit Ahmet Karabacak ile Amatör Futbol ve Salon Sporları Şube Sorumlulukları'na ise Volkan Türker ve Ziya Ünsal getirildi.

Editör: Haber Merkezi