KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPORLU FUTBOLCULAR SİNİRLERİN SON DERECE GERGİN OLDUĞU LİGİN SON HAFTASINDA FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU İSMAİL DURAKI İSTEMEDİKLERİNİ BELİRTTİLER


 

KARABÜKSPORLU FUTBOLCULAR AYRICA MUTULLAH YOLBULAN’IN 250 BİN TL GALİBİYET PRİMİNİ DE İSTEMEDİKLERİNİ VE BU TAKIMI KÜMEDE TUTACAKLARINI BELİRTTİKLERİ İDDİA EDİLİYOR


 

karabuksporlu-futbolcular


Kardemir Karabükspor’ da Süper Ligin son haftasında sinirler bir hayli gergin. Fenerbahçe ile kendi saha ve seyircisi önünde  ligin son karşılaşmasında mutlak 3 puana kilitlenen Karabükspor’ da futbolcularda artık bardak taşmaya başladı.

Sivas deplasmanı öncesinde Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak’ı istemediklerini belirten oyuncuların motivasyonunda bozukluk olmaması için yönetim sesini çıkarmadı ve Durak takımdan uzaklaştı şeklinde yoğun bilgiler geliyor.

Futbolcuların İsmail Durak’ı istemediklerini belirttikten sonra, Durak’ın kulübe ve idmanlara gelmediği de gelen diğer haberler arasında yer alıyor.

Öte Yandan Mutullah Yolbulan’ın ligde kalma şartıyla Sivas deplasmanı öncesinde futbolculara 250 Bin TL prim sözüne, futbolcuların tepki gösterdiği ve 17 haftadır primlerini alamadıklarını, bu takımı kendileri bu duruma düşürdükleri ve kendileri bu takımı ligde tutacaklarını belirttikleri söyleniyor.

Tüm bu iddiaların, takımın son hafta motivasyonunu bozmaması için şimdilik üstünün örtüldüğü de belirtiliyor.