KARARABÜKSPOR’DA SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR CAN SIKIYORKARABÜKSPOR.

TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL “TAKIM SAVUNMASINI İYİ YAPMAYA BAŞLADIK. DEFANSA BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜM BULACAĞIZ”

 

20130312AW001033_03Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Gençlerbirliğispor’a konuk olacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor, çalışmalara yağmur altında başladı.

Ligde 7 maçtır galibiyet yüzü görmeyen ve son galibiyetini deplasmanda Trabzonspor karşısında alan kırmızı-mavili ekip başkentte Gençlerbirliği karşısında alacağı 3 puan ile ateş hattından uzaklaşmanın hesabını yapıyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal, Hasan Doğan tesislerinde gerçekleştirdiği idman öncesi Metin Türker tesislerinde futbolcularla yaklaşık 40 dakika süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası idman sahasına gelen Bakkal burada gazetecilere yaptığı açıklamada ligdeki konumları itibari ile Gençlerbirliği maçının çok önemli olduğunu söyledi.

20130312AW001033_02Bundan sonraki bütün maçların kendileri için çok önemli olduğunu anlatan tecrübeli hoca, “Ordu maçı ile başlayan ve Eskişehirspor ile devam eden disiplin oyunumuzu devam ettirip bu maçtan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Takımda Deumi’nin sakat olması, Mabila ve Ahmet İlhan Özek’in de cezalı olması bizi sıkıntıya soktu. Deumi belki yetişebilir, tedavisi sürüyor ve maç saatine kadar bekleyeceğiz. Defans sorununu bir şekilde içerden bir şeyler yapıp çözeceğiz. Takım oyununu oynadığımız zaman defans az hata yapıyor. Sadece defansa yüklenmemek gerekiyor. Özellikle öndeki adamların Eskişehir maçında savunma yapması takımın defansını rahatlatmıştı. Eskişehir maçında takım savunmasını iyi yapmaya başladık” dedi.

Kırmızı mavili takım 1.5 saat süren idmanda yağmur altında taktik ve teknik çalışma yaptı.

 

Editör: Haber Merkezi