20150722AW482874_03KARABÜKSPOR FORVET HATTINI ROMEN FUTBOLCU İLE GÜÇLENDİRDİ 


 

DİNOMO BÜKREŞ’TEN MARIUS SILVIU ALEXE KADROSUNA KATTI


 

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımından golcü oyuncu Marius Silviu Alexe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Uzun süredir transfer görüşmelerinin devam ettiği 25 yaşındaki forvet oyuncu Marius Silviu Alexe, Karabük’e gelerek özel Medikar Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kırmızı mavili ekibe imza attı. Hikmet Feridun Tankut Tesisleri'nde asbaşkan ve basın sözcüsü Hakan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Suat Aksu ve Seyit Ahmet Karabacak’ın hazır olduğu imza töreninde Alexe 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Hakan Yılmaz, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu kapsamda deneyimli oyuncu Marius Silviu Alexe kadrolarına kattıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Alexe ise, “Hem kendim için hem de takımımın için başarılı olmak istiyorum. Karabükspor’u biliyordum ve takip ediyordum. Burada oynayan Romayalı futbolcu arkadaşlarım vardı. Ben de burada başarılı olarak takımımızı yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunun için de takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız. Forvet oyuncu olmam dolayısıyla hedefimin mutlak gol atmak ama asıl amacım takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmak” dedi.