KARABÜKSPOR, KASIMPAŞA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI



KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TOLUNAY KAFKAS “LİGE HAZIR VE İDDİALIYIZ”


 

krbspr-lige-hazir

Kardemir D.Ç. Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, lige hazır ve iddialı olduklarını söyledi.

Slovenya kampını tamamladıktan sonra 2 günlük iznin ardından kendi tesislerinde lig hazırlıklarına başlayan Karabüksporlu futbolcuların oldukça iddialı oldukları gözlendi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktörü Tolunay Kafkas, Slovenya kampında çok çalıştığını ve hırslı olduklarını vurgulayarak, "Slovenya kampında oynadığımız maçlarda kazandık ve oyuncular istekli. Bizim isteklerimizi yerine getiriyorlar. Yönetimsel bir süreç kaybı oldu ve bunu kısa sürede kapattık. Lige hazır ve iddialıyız, oyuncularımla” dedi.

Takımda tek eksik bölgelerinin santrafor olduğunu da belirten Kafkas, "Santrafor olmazsa olmaz bir mevki. Yönetimimiz bunla ilgili yoğun bir çalışma yapıyor. Sağ kanat oyuncusunu da yönetimle paylaşacağım. Genç oyuncularla çalışmayı seven bir hocayım. Aldığımız Furkan, Erkan Kaş ve Berkay’dan bu sene çok büyük bir performans bekliyorum. Elde mevcut bir kadromuz var ve onların üzerine doğru yabancı transferi yaptık. Benim derdim bir yerlerden bir yere gitmek değil. Burada uzun süre kalmak istiyorum. Saha sonuçları sonucunda bir yerde bir yılda, beş yılda durabilirsiniz maalesef. Taraftarlarımızdan isteğim sabırlı olursa bir süreç içinde bu takımı bir yerlere getiririm. Antrenörlerin stili var. Benim için olmazsa olmazlardan biri saha içi ve dışı bir disiplin sağlamak. Bunu kim olursa olsun sağlarım sağlayamazsam burada olmam. Büyük iddialı konuşmak istemiyorum. Ama benim yapım bu. Hırslı bir insanım ve buraya da eşimle birlikte isteyerek geldim. Ben bu şehri, bu takımı bir yere getirmek istiyorum. Onun için özellikle Slovenya kampında çok çalıştım. Bu hırsımı göreceksiniz. Bu hırs kimseye saygısızlık anlamında olmasın. Tamamen zararı olursa kendime olur, başka birine zarar verecek hırs değil. Tutuğunu koparan ve hayatım boyunca da böyle olan bir adamım. Karabükspor’a severek geldim. Uzun süre mutlu günler yaşarız” ifadesinde bulundu.

Kırmızı-mavili takım ısınma hareketlerinin ardından taktik ve teknik çalışma ile çift kale maç yaptı.