KARDEMİR KARABÜKSPOR DA İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI. FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU İSMAİL DURAK’I İSTEMEYEN FUTBOLCULAR KULÜPTEN GÖNDERİLİYOR


 

krb-ictransfer


 

Kardemir Karabükspor da henüz teknik direktör belli olmadı ve yeni yönetim seçilmemişken, birileri iç transfer görüşmelerine start verdi.

Av. Hakan Yılmaz’ın yürüttüğü iç transfer görüşmelerinde, şike döneminde adı Emre Belezoğlu’na çektiği mesajla gündeme gelen Kağan Söylemezgiller ile sözleşme yeniledi.

Geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü Karabükspor Kulübünde çok ilginç olaylar yaşandı. Önce takım kaptanı Birol Hikmet görüşme odasına çağırıldı. Av. Hakan Yılmaz’ın bulunduğu görüşmede Kaptan Birol Hikmet’e, Hakan Yılmaz “100 Bin TL verelim, sende anlaşmayı fesih et, yollarımızı ayıralım.” Dedi.

birol-hikmetBu sezon 26 maç oynayan takım kaptanı Birol Hikmet ise Hakan Yılmaz’a “Sen ne diyorsun? Bu takımın daha teknik direktörü, yeni yönetimi belli değil. Böyle bir karar alma yetkisini sana kim verdi? İçerde benim hem bir yıllık sözleşmem devam ediyor, hem de 450 Bin TL alacağım var. Bir kuruş da indirim yapmam. Paramın tamamını verin.” diyerek restini çekti.

Birol Hikmet’in bu sözleri üzerine Av. Hakan Yılmaz “Yönetim bana 50 Bin TL daha arttırma yetkisi verdi. Son teklifim 150 Bin TL ve yeni sezonda seni kadromuzda düşünmüyoruz.” Dedi.

Kaptan Birol ise “Gerekirse TFF’ye giderim ve mahkemeye veririm. Alacağımın son kuruşuna kadar da tahsil ederim.” Diyerek, görüşme odasından ayrıldı.

Cuma günü ise bu kez görüşme odasına, devre arası Kasımpaşaspor’dan renklerimize bağladığımız, eski futbolcumuz Hakan Özmert girdi. Hakan Özmert’e, Av. Hakan Yılmaz’ın teklifi yine indirim yönündeydi. Hakan Özmert ise “Sözleşmemde ne yazıyorsa bir kuruş indirim yapmam.” Dedi ve görüşmeden ayrıldı.

Pazartesi günü ise tecrübeli futbolcusu Hakan Söyler ile iç transferde bir görüşme yapması, Birol Hikmet ile Hakan Özmert’e söylenen sözlerin aynısının söyleneceği ve yolların ayrılacağı belirtiliyor.

İSMAİL DURAK’IN İNTİKAM HAREKETİ Mİ..?

Kardemir Karabükspor’da dört sezondur formasını terleten, Güngören Belediyespor, Eskişehir ve Diyarbakırspor’dan sonra Karabükspor’a yüreğini veren Kaptan Birol Hikmet’e büyük vefasızlık mı yapıldı?

Birol Hikmet ile beraber Hakan Özmert’e de aynı vefasızlık yapılırken, yine Hakan Söyler’e de aynı vefasızlığın yapılması bekleniliyor.

ismail-durakİşte, Karabük Net Haber farkı…

Bu vefasızlıkların perde arkasını araştırdık ve arkasından İsmail Durak çıktı.

Karabük Net Haber olarak açıklıyoruz…

33. Hafta Sivasspor maçı öncesi yerli ve yabancı futbolcular bir toplantı yapmışlardı. “Biz İsmail Durak’ı başımızda istemiyoruz.” diyen futbolcular kendi arasındaki konuşmalarda, İsmail Durak için “Bizi devamlı kandırıyor. Bizler ile konuşma üslubunu bilmiyor. Eğer İsmail Durak kalacaksa, biz Sivasspor maçına çıkmıyoruz.” Şeklinde isyan etmişlerdi.

Bunun üzerine takım kaptanı Birol Hikmet, takımın tecrübeli isimleri Hakan Özmert, Hakan Söyler ve İlhan Parlak futbolcular adına temsilci seçilmişler ve bu dört isim aldıkları kararı Kulüp Başkanı Nevzat Şahin’e iletmişlerdi.

Nevzat Şahin’de tarihe utanç abidesi olarak geçecek olan “Futbolcular pantolonumuzu indirin deseler, indirecek durumdayız.” Demiş ve İsmail Durak’ı takımdan uzaklaştırmıştı. Ancak Yolbulanlar’a her anlamda yakın olduğu bilinen İsmail Durak, bu olayı içine sindiremez ve Yolbulan kuzenlerin kongre kararı ile kulübün başına geleceği kesinleşmesinden sonra intikam planını harekete geçirdi. Önce Birol Hikmet, sonra Hakan Özmert ve Pazartesi günü de Hakan Söyler’in Av. Hakan Yılmaz’a verilen yetki ile kulüple ilişkileri kesildi.

ilhanParlakYA İLHAN PARLAK..?

Ancak görüşmede olan ve İsmail Durak’ı istemeyen dördüncü bir isim ise İlhan Parlak’tır. Sezon bittikten sonra soluğu Çeşme Alaçatı’da alan İlhan Parlak, yakın arkadaşlarına, İsmail Durak ile ilgili ağza alınmayacak sözler söyleyerek “O varsa, ben Karabükspor da yokum. Resmen bir Menajer ile işbirliği yaparak ceplerini dolduruyorlar ve bizim paramızı da vermiyorlar.” Demesine rağmen gitmemesinin ardındaki sebep Karabük Net Haber farkıyla ortaya çıkarıldı.

İlhan Parlak’ın İsmail Durak ile arası kötü olmasına rağmen, Yolbulan kuzenlerden Murat Yolbulan ile çok samimi ve Kayseri doğumlu. İsmail Durak’ın “İlhan’ı da gönderelim.” sözü üzerine, Murat Yolbulan’ın “ona dokunma, diğer üç futbolcuyu ne yaparsan yap” dediği de biliniyor.

KAPTAN BİROL MENAJER ÖZGÜN KOYUTÜRK VE İSMAİL DURAK İLŞKİSİ İLE İLGİLİ UYARI DA BULUNDU MU?

Kardemir Karabükspor da takım kaptanlığının yanı sıra, efendiliği ile de bilinen Birol Hikmet’in yollanmasına tepkiler her geçen gün büyüyor.

Liglerin bitmesine bir ay kala maç başlarını, primlerini, transfer taksitlerini alamayan ve isyanın eşiğinde olan futbolcuları sakinleştirmek için eşini ve çocuğunu İstanbul’a göndererek Metin Türker tesislerinde kalıp, takım içindeki dengeyi kurmaya çalışan ve bir ay boyunca tesislerde yatıp kalkan Birol Hikmet’e yapılan vefasızlığın altında net bir şekilde İsmail Durak yatıyor.

Karabük Net Haber olarak soruyoruz; Kaptan Birol Hikmet, Nevzat Şahin ve Yolbulan Kuzenlere “Ben futbolu ilk kez Karabükspor da başlamadım. Birçok takımda top oynadım. Eğer bir futbol şube sorumlusu (İsmail Durak), bir menajer (Özgün Koyutürk) üzerinden transferlerin çoğunu yapıyorsa, rant şaibesi vardır. Lütfen bunun tedbirini alın ve bu ikili arasındaki ilişkiyi araştırın.” sözünü sizlere söyledi mi, söylemedi mi?

Bir futbolcu ile anlaşıp, anlaşmamak tabi ki sizlerin tasarrufunda, ancak daha yönetim kurulu, teknik direktör belli olmadan ve ilk kamp dönemi sona ermeden bu ne acele, bu ne hırs..?

Geçtiğimiz sene 26 maç oynayan eşinden ve çocuğundan ayrılarak bir ay boyunca tesislerde kalan bir futbolcu adam gibi yollanılır, böyle değil.

KARABÜK NET HABER ÖZGÜN KOYUTÜRK VE İSMAİL DURAK İLİŞKİSİNİ BİR YIL ÖNCE UYARMIŞTI

Gerek Karabük Net Haber Spor Editörü Mustafa Çevik olsun, gerekse Karabük Net Haber Spor Haberlerinde Menajer Özgün Koyutürk ile İsmail Durak arasındaki rant ilişkisi iddialarına tam bir yıl önce yer vermiştik ve Karabükspor camiasını uyarmıştık.

İşte bir yıl önce konuyla ilgili yapılan haberler ve yazılan yazılardan bazı linkler;

http://www.karabuknethaber.net/haber_detay.asp?haberID=3006

http://www.karabuknethaber.net/haber_detay.asp?haberID=3456

http://www.karabuknethaber.net/haber_detay.asp?haberID=3498

KARABÜKSPOR’DA GİDECEK FUTBOLCULAR BELLİ OLDU

Kardemir Karabükspor da henüz teknik direktör ve yönetim belli olmadan gidecek futbolcularda yavaş yavaş şekilleniyor. Sözleşmeleri sona eren Kamerunlu stoper Deumi, Güven Varol, Sırp sol bek Seric, adı geçtiğimiz sezon kalecilikten çok oynadığı iddia oyunları ile gündeme gelen Hırvat Kaleci Tomic, Kaptan Birol Hikmet, Hakan Söyler ve Hakan Özmert ile yollar ayrılıyor.

EMRE ÖZKAN KARABÜKSPOR’DA

Beşiktaş’ın genç sol beki Emre Özkan yeni sezonda Kırmızı mavili formayı giyecek. Karabük Net Haber olarak Emre Özkan’ın menajeri Ahmet Bulut’a ulaştık. Menajer Ahmet Bulut’ta bu transferi doğruladı.

Editör: Haber Merkezi