KARABÜKSPOR BASIN SÖZCÜSÜ ZİYA ALAK “PUAN YA DA PUANLARLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM"

20130314AW001166_01Kardemir D.Ç Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Gençlerbirliği maçından puan alacaklarına inandığını, milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendirerek, stres atıp, hazırlanacaklarını söyledi.

Karabükspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda takım taktik çalışma gerçekleştirirken, sakatlıkları bulunan Selim Teber, Deumi ve Juju takımdan ayrı kondisyonerler eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Gençlerbirliği maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirten Basın Sözcüsü Ziya Alak, son haftalarda kötü gidişatları olduğunu ancak bu kötü gidişatı Eskişehir maçıyla bir nebze olsun kırdıklarını söyledi.

20130314AW001166_02Gençlerbirliği ile deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını anlatan Alak, “Alt ve üst sıralara baktığınız zaman takımların puan aralığı çok yakın. Dolayısıyla bir puanın ne kadar önemli olduğu ve olacağı görülecektir. Cumartesi günü de Ankara’da Gençlerbirliği ile zorlu bir maçımız var. Şunu ifade etmeliyim ki her takımla mücadele zor. Alt ve üst sıralardaki puanların yakınlığı bu sene kaliteyi biraz daha öne çıkartmış gözüküyor. Gençlerbirliği de kaliteli ve bizim üzerimizde yer alan bir takım ama bizim oradan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum. Mabiala ve Ahmet İlhan kart cezalısı, Deumi sakat ama sağlık ekibimiz maça yetiştirmek için çalışıyorlar” dedi.

A Milli Takım’ın maçı nedeniyle lige verilecek 15 günlük bir aranın söz konusu olduğunu da anlatan Alak, “Bu sebeple hocamızın isteği doğrultusunda takımımız Çarşamba gününe kadar izinli olacak ve Çarşamba günü Antalya’da toplanılacak. Antalya’da 4 günlük bir mini kamp yapılacak. Antalyaspor ile de bir hazırlık maçı yapılacak. Daha sonrada lig çalışmalarına Karabük’te devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi