Vali Fuat Gürel, Karabük'ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL Liginde) temsil edecek olan Karabük İdman Yurdu Spor Kulübünü ziyaret ederek Başkan Adem Aydım, Teknik Heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’in eşlik ettiği ziyarette futbolcularla birlikte öğlen yemeği yiyen Vali Fuat Gürel, yemek sonunda futbolcularla tek tek tanışarak Teknik Direktör Levent Açıkgöz ve ekibi ile takım kaptanı Yusuf Akbulut ve futbolculara başarılar diledi.

Yarın (13 Eylül 2022) Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda saat 19.00’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu maçında başarılar dileyen Vali Fuat Gürel, şehrin futbola özlem duyduğunu ve yarın stadyumdaki yerlerini alarak takımlarına destek olacaklarına inandığını ifade etti. 

Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan BAL Liginde de başarılı olacaklarına yürekten inandığını söyleyen Vali Fuat Gürel, Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Adem Aydım ile birlikte tesisleri gezdi.

Beraberindeki protokol üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Fuat Gürel daha sonra tesislerden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi