SÜPER LİGDE, İLK YARININ BİTİMESİNE BİR HAFTA KALA BEŞ FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRAN KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA ARA TRANSFER İÇİNDE DÜĞMEYE BASILDI.

 

Kardemir D.Ç Karabükspor basın sözcüsü Ziya Alak, yazılı açıklama yaparak futbolcularından Muhammet Özdin, Florin Cernat, Sanel Jahic, Mehmet Yıldız ve Bilal Kısa'ya transfer görüşmeleri yapmak üzere izin verildiğini açıkladı.

Ziya Alak, ayırca Fenerbahçe karşılaşması sonrası takımın 2 Ocak Antalya Belek'te kampa gireceğini ve burada bazı takımlarla hazırlık maçı yapacaklarını da ifade ederek, "Hocamızın yönetime sunakrb5futbolcucağı rapor doğrultusunda transfer yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz" dedi.

Öte yandan taraftarlar ise bu futbolcuların gönderilmesinde neden bir hafta daha beklenmediği konusunda serzenişte bulunarak "Fenerbahçe karşılaşmasına 2 gün kala böyle bir tasarrufun futbolcular üzerinde motivasyon bozukluğuna yol açmasından korkuyoruz. Kulüp yönetimi keşke iki gün daha bekleyip bu kararını açıklasalardı." şeklinde endişelerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi