KARDEMİR D.Ç KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TOLUNAY KAFKAS “TAKIMLAR KARABÜKSPOR’A GÖRE ÖNLEM ALIYOR ONA GÖRE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ. GAZİANTEP KARŞISINDA STRATEJİMİZİ SAHAYA YANSITIP PUAN ALMAK İSTİYORUZ”


 

20130926AW000334_03Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımların Karabükspor'a göre önlem aldığını ve ona göre çözümler üreteceklerini söyleyerek, “Gaziantepspor karşısında stratejimizi sahaya yansıtıp puan almak istiyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Cumartesi akşamı Gaziantespor’a konuk olacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor bugün sabah yaptığı son idman ile bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Doğan Tesisleri’nde Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleşen antrenmanda kırmızı-mavili takım düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarım alanda taktiksel çift kale idman yaptı.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas, takımın moralinin yerinde olduğunu belirterek, “Gaziantespor lige iyi başlayamadı. Fakat önemli transferler yaptı ve bir uyum süreci içerisinde. Bizim açımızdan gerçekten çok zor olacak bir maç. Her takım her takımı yenebileceği bir lig ve gerçekten çok zorlu deplasmanlar var. O yüzden içeride veya dışarıda oynamak çok fark etmiyor. Oraya puan almak için gidiyoruz. Kupa maçından dolayı da takımımız moralli. Stratejimizi sahaya yansıtıp puan almak istiyoruz" dedi.

20130926AW000334_02

Oynadıkları son iki maçta takımın gol atmada zorlanmasının sorulması üzerine Kafkas şöyle konuştu:

"Karabükspor’a da önlem alıyor takımlar. Ona göre bir çözüm üretmek zorundayız. Pozisyonlara girdik, fakat bu pozisyonları değerlendiremedik. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Gol atma becerisini gösterebilecek bizde fazlasıyla oyuncu var. Ben bu sorunu, çok ciddi bir sorun olarak görmüyorum. Önümüzdeki haftalarda bunları aşacağımızı düşünüyorum. Oynadığımız beş maçın da kolay olduğunu düşünmüyorum. Kazanırken çok zorlu maçlar oynadık. Geçen sene bu takım Galatasaray’ı Beşiktaş’ı deplasmanda yenmiş bir takım. Bu işler oynanmadan ne olacağını söylemek çok doğru değil. Önümüzdeki 5 maçlık periyotta çok zor. Bütün takımlar için her şey çok zor, kolay hiçbir şey yok. Orada yada burada oynamak fark etmiyor.”

Nijeryalı golcü Akpala'nın antrenman eksiğinin olduğunu da açıklayan Kafkas, "Kendisi sakatlıktan yeni çıktı. Bursaspor maçında büyük bir ihtimalle kadroda göreceksiniz” dedi.

Kırmızı-mavili ekip idman sonrası karayolu ile Ankara’ya geçip buradan havayolu ile Gaziantep’e hareket ederek yarın orada yapacağı son bir idman ile maç saatini bekleyecek.