krbspor-odemeYeni sezon öncesi yönetim belirsizliğini ortadan kaldırmak için Kardemir D.Ç Karabükspor, elinde bulunan 20 oyuncusuna kamp öncesi maaş ve maç başı alacaklarına karşılık 2 milyon 500 Bin lira tutarında ödeme yaptı.

Karabükspor Genel Sekreteri Ahmet Karabacak, kadrolarında bulunan ve sözleşmesi devam eden yaklaşık 20 futbolcuya geçtiğimiz sezondan kalan maaş ve maç başı alacaklarına mahsuben 2 milyon 500 bin lira tutarında ödeme yaptıklarını açıkladı.

Karabacak, “Takımın bugün Gerede’de kampa gireceğini ve bu nedenle birazda olsa moralli gitmelerini sağlamak adına yaptıkları girişimlerle 2.5 milyon tutarında bir meblağı dün akşam oyuncularımızın hesabına yatırdık. TFF’den gelen bir para değil. Oradan istediğimiz parada gelince de sözleşmesi biten ve borcumuz olan diğer futbolculara hafta içi ödeme yapacağız. İnşallah yeni yönetim oluşuncaya kadar futbolcu alacağının kalmadığı bir kulüp teslim etmeyi arzu ediyoruz. Sonuçta bu borçlar geçmiş sezonun borcuydu. Bizler elimizden geldiği kadar hem takımın motivasyonunu sağlamak hem de futbolcu borcumuzu aşağılara çekmenin hesabını yapıyoruz” dedi.