KAPTAN DÇ. SOĞUKSU YENİCE SPOR, İLK MAÇINDA ULUKAVAKSPOR’U KONUK EDECEK


 

HAYDİ BAL LİGİNDEKİ TEMSİLCİMİZE DESTEK VERELİM


 

haydi-maca-kaptan

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Kaptan D.Ç Soğuksu Yeniceppor ilk maçında sahasında Ulukavakspor’u konuk edecek.

BAL’da 5. Grupta mücadele edecek olan siyah beyazlı kulübün başkanı Murat Orhan, çok kısa sürede transfer ve kamp çalışmalarını tamamlayarak lige merhaba diyeceklerini söyledi.

Orhan, 14 Eylül Pazar günü Safranbolu sahasında saat 15:00’de başlayacak karşılaşmaya tüm sporseverleri davet ederek, şu açıklamada bulundu;

“Takımımız bu yıl iki takımın birleşmesi ile oluştu. Kısa sürede yapılan birleşmenin ardından transfer çalışmalarımızı tamamlayarak lig öncesi Gerede’de enerji topladık. 78 ilden 11 grup 149 takımın mücadele edeceği BAL’da Kaptan D.Ç Soğuksu Yenicespor olarak hedefimiz 3. lig. Bu amaç doğrultusunda bu hafta ilk maçımıza çıkıyoruz ve lige merhaba diyeceğiz. Pazar günü yapacağımız ilk maçımızdan saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyetle başlamak istiyoruz. Uzun bir maraton sonucunda inşallah arzuladığımız noktalara ulaşmanın gayreti içinde olmanın yanı sıra, tüm bölge halkının bu maçlarda bizlere seyirci desteğini vermesini istiyoruz”

 

kaptandc-soguksu-yenicespor