20130304AW001048_01- KARABÜKSPOR, ESKİŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

- KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL “BU MAĞLUBİYETLER KARİZMAYI ÇİZDİRDİ”

 

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek olan Kardemir D.Ç. Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-mavili takım, Çamlık Tabiat Parkı yürüyüş parkurunda teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yaklaşık 40 dakika boyunca koşu yaparak tamamladı.

20130304AW001048_02Koşu sonrası parkur alanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, çok önemli Eskişehir maçına çıkacaklarını söyledi.

Karabükspor’un geldiği noktada bu tür mağlubiyetler önceki edindiğimiz karizmayı çizdirdi diyen Bakkal, “Bu takıma güvencim hep tam. Önümüzde 10 maç var. Bu maçların 6 tanesi içeride 4 tanesi dışarıda. Bu takım bu maçlardan 20 puan alacak güçte. Bu takım içerideki 6 maçı da kazanacak güçte. Orduspor maçında çok basit goller yedik. Kazanmanız gereken bir maçtı. O maçtaki yürek yanmaları ve maçtan sonraki soyunma odalarını bundan sonraki haftalara yansıyacaktır. Eskişehirspor ile galibiyet serisine başlamamız lazım. Aradaki puan farkı daraldı. İçeride kazanacağız başka şansımız yok. Yolumuza devam etmemiz lazım” dedi.