gekas-bakkal

Geçtiğimiz sezon teknik direktörlüğünü yaptığı Samsunspor’dan oyuncusu olan Yunanlı Milli Futbolcusu Theofanis Gekas’dan Mesut Bakkal’a ağır cevap geldi ve bu Karabük basınının da yer almamıştı.

mesut-etekDevre arası transferlerde Gekas’ı araştıran Beşiktaşlı yöneticileri, şimdi Akhisar Belediyespor’da top oynayan Gekas ile ilgili bilgi almak için eski hocası Mesut Bakkal’ı aradıkları ve Bakkal’ın, Gekas için “Sakat, almayın” dediği iddia edilmişti. Bu görüşmenin Denizli’de BJK Başkanı Fikret Orman’la bizzat olduğu da belirtilmekte.

Bakkal’ın BJK’lı yöneticilerine böyle söylediği iddia edilince Gekas’da “Bana sakat diyenler etek giysin.” Şeklinde gazetecilere açıklama yapmıştı.

Bu hafta Karabükspor’a kendi sahasında penaltıdan bir gol atan Gekas’ın bu söylemlerini Mesut hocaya hatırlatıyor ve ara transferlerde Hakan Özmert ile Umut Sözen’i alacağına, Gekas’ı neden transfer etmeyi düşünmediğini soruyoruz.

Mesut Hoca, şu anda Akhisar’ı sırtlayan ve 5 kez Almanya’da, bir kez Yunanistan’da gol kralı olan Gekas’ı ara transferde alsaydı, önümüzdeki hafta “ipim çekilir mi?” diye belki düşünmeyecekti.