Kardemir Karabükspor, geçen sezon Beşiktaş’ son dakika golü atıp, Manisaspor’dan renklerine bağladığı Ahmet İlhan yuvadan uçuyor mu?


 

ahmet-ilhan-bjk

1996 Yılında İngiltere’deki Avrupa Futbol Şampiyonasında, Karabükspor formasıyla Milli Takımda yer alan Vedat İncefe’den tam 17 yıl sonra, Manisa’daki Çek Cumhuriyeti ile oynanan özel maç sonrası, A Milli Takımına Abdullah Avcı tarafından çağırılan Ahmet İlhan’ın Beşiktaş aşkı bitmiyor.

Başarılı kanat oyuncusu Ahmet İlhan, geçen sezon Beşiktaş ile kendisi anlaşmış fakat Kulübü Manisaspor, verdiği fazla bonservis nedeniyle Beşiktaş yerine İlhan’ı Karabükspor’a vermişti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yöneticiler o dönem medya tarafından eleştirilirken, Ahmet ilhan da Beşiktaş yerine Karabükspor’a imza atmanın şokunu yaşamıştı.

Beşiktaş’ta sportif direktörlüğe getirilen Önder Özen’in yakın çevresine “Ahmet İlhan’ı Bozhöyükspor’dan bu yana tanıyorum ve bu sezon onu kadromuza katmak için elimizden geleni yapacağız” dediği söyleniyor.

Ahmet İlhan’ın gönlünün Beşiktaş’a dünden razı olduğu bilinirken, Beşiktaş’ın Ahmet İlhan için 3 Milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve önümüzdeki günlerde Karabükspor’a geleceği belirtiliyor.

Bu maddi imkansızlıklar nedeniyle Karabükspor’un Ahmet İlhan’ı elinden çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.