20131028AW000787_01Safranbolu Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olan şehir plancısı Bülent Türkoğlu, tarihi kente bir gezi düzenleyen Eskişehir Görsem Görme Engelliler Derneği yöneticileri ve üyeleri ile yemekte bir araya geldi


 

Görme engellilerine çok yakın ilgi ve alaka gösteren Türkoğlu, Kadıoğlu Şehzade Restaurantta Tarihi ve turistik kent Safranbolu’ya bir gezi düzenleyen görme engellilerine öğle yemeği ikramında bulundu. Burada konuklarına kendisini tanıtan Türkoğlu kendisinin belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu ve seçilmesi halinde engelliler ile ilgili olarak çok sayıda projesinin olduğunu ve bunları hayata geçireceğini söyledi.

Türkiye’de olduğu gibi Safranbolu’da da engelli vatandaşların yok sayıldığını ifade eden Bülent Türkoğlu, “CHP’den belediye başkan aday adayı oldum. Yapılan temayül çalışmaları sonrasında partim beni aday gösterip, Safranbolulu seçmenlerimizin kıymetli oyları ile seçildiğim takdir özürlüler ile ilgili olarak çok sayıda projem var onları hayata geçireceğim. Engelli vatandaşlarımızda ülkemizin olduğu gibi Safranbolu’muzun da bir gerçeği onun için kentimizin engellir için daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürülmesi için çokta zor olmayan çalışmalar yapacağız. Çağdaş ülkeler ve beldeler bunu nasıl başardıysa bizlerde Safranbolu’muz için başaracağız” dedi.

20131028AW000787_02Gözlerinin görmediğini ancak kalp gözleri ile Safranbolu’yu hissederek gezdiklerini ve böylesi güzel tarihi bir kentte olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden engelliler, Bülent Türkoğlu’na da yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ettiler. Görme Engellileri daha sonra Türkoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

 

Editör: Haber Merkezi