BÜLENT TÜRKOĞLU SAFRANBOLU’DA DSP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLACAĞINI AÇIKLADI



bulent-dsp-aday


CHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olan Bülent Türkoğlu, CHP’nin Safranbolu’da Mustafa Eren’i aday göstermesine sert tepki gösterdi ve Demokratik Sol Parti’den aday olacağını açıkladı.

Türkoğlu “6 aya yakındır CHP Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı olarak büyük çalışmalar sergiledim. Tüm Projelerimi hazırladım. Altı aydır seçim çalışmaları içinde bulundum ve şimdi bana gönül bağlayan insanların beklentilerini boşa çıkartamam.” Diye konuştu.

CHP’nin Safranbolu’da Mustafa Eren’e mahkum edildiğinin altını çizen Türkoğlu “Sayın Mustafa Eren 12 Eylül 2013 tarihinde CHP’den bir grup yandaşı ile istifa ettiğini açıkladı ve bu partide siyasi hayatını noktaladığını ilan etmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin partiyi ve bizi burada zafiyete uğratarak, her şeye rağmen onu aday gösterdiler. Demokrasi bu olmamalı.” Dedi.

Bu akşam DSP Genel Başkanı Masum Türker ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirten Bülent Türkoğlu, DSP’den Safranbolu Belediye Başkan Adayı olacağını açıkladı.

Türkoğlu “Masum Türker beyefendi ile uzun bir telefon görüşmesi yaptım. Bana çok hak verdi ve DSP’den aday olmamı memnuniyetle karşılayacağını ifade etti. DSP’den Safranbolu Belediye Başkan adayı olmaya karar verdim. Adaylık başvurumu yaptım. Birkaç güne kadar onaylanır.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi