Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Uygulama ve Üretim Biriminde üretilen sebzeler ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek olarak ulaştırılmaya devam ediyor.

Başkan Elif Köse’nin üreten bir belediye sloganı ile çalışmalarına aralıksız devam eden Safranbolu Belediyesi üretmeye, ürettiklerini değerlendirmeye devam ediyor.

Belediyeye ait seralarda görev alan ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştıklarını ve önemli miktarda ürün aldıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Elde ettiğimiz ürünleri aşevine göndererek burada ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek olarak ulaştırıyoruz. Bir yandan tasarruf sağlarken, diğer yandan katkısız, tamamen doğal ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz” dedi.

Safranbolu İçin Üretmeye Devam Edeceğiz

Uygulama ve Üretim Biriminin oldukça çeşitli argümanlarda üretmeye devam edeceğini kaydeden Başkan Köse, “Seralarımızda sebze ve meyvenin yanı sıra mevsimine göre pek çok çiçek çeşidi de üretiliyor. Bu çiçeklerden vatandaşlarımıza dağıttığımız gibi önemli miktarda da satış gerçekleştiriyoruz. Safranbolu ve Safranbolu halı için üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi