KARABÜK NET HABER YİNE AYRICALIĞINI GÖSTERİYOR VE SİYASİ PAR6TİLERİN ADAY BELİRLEMESİNDE SEÇMENİN GÖRÜŞLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARTIYOR



 

SAFRANBOLU MHP’DEN KİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMALI..?



 

mhp-safranbolu-aday-adaylari



Karabük Net Haber olarak 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde siz seçmenlerin görüş ve düşüncelerini kamuoyu ile paylaşıyor. Vatandaşın sesini duyurmasında adeta köprü vazifesi görmeye devam ediyoruz.



Milliyetçi Hareket Partisi’nin Safranbolu’da 5 ayrı aday adayından kimin aday olabilmesi gerektiğinde siz seçmenlerin görüşü çok önemli.



İşte bu nedenlerden dolayı “Anket” olarak nitelendirilen, aslında internet üzerinden bir oylama yöntemi olan “İnternet oylaması” başlatıyoruz.



21.11.2013 Perşembe günü (Bu akşam) saat 00:00’da başlayacak olan oylamamız, 25.10.2013 Pazartesi gecesi 24:59’da sona erecek.



MHP Safranbolu Aday Adayları ile ilgili beş gün sürecek olan oylamamızda isimler alfabetik sıralamaya göre yer alacak.



Oylamada manipülasyon olarak tespit edilen oylar çıkartılacak ve bu manipüle oylar haber sitemizde teşhir edilerek kamuoyu ile paylaşılacaktır.



Oylamaların LOG kayıtları (Oy kullananların, hangi IP’den, hangi ’den, hangi zaman diliminde, kime oy kullandığı ile ilgili tutulan tüm kayıtlardır) oylamaya katılanlara, MHP Genel Merkezine, Karabük İl ve Safranbolu İlçe Başkanlığına e-mail olarak gönderilecektir.



Oylamaya Katılacak olan Aday Adayları şunlar;

-          Çetin İpek



-          Mustafa Özata



-          Osman Aydın



-          Sebahattin Uzun



-          Yusuf Ziya Kara

Editör: Haber Merkezi