20130923AW000566_02Safranbolu Belediyesi konsept park yapımına devam ediyor.

Karabük’ün Safranbolu ilçesi belediyesi tarafından daha önce yapılan 25 konsept parka 12 park daha eklenerek park sayısı 4 yılda toplam 37’ye ulaştırılması hedefleniyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ilçenin çeşitli mahallelerinde yalnızca çocuklara yönelik değil büyüklerinde dinlenebilecekleri, spor yapabilecekleri ve çocuklarının huzur içerisinde güvenli bir şekilde takip edebilecekleri konsept parkların yapımının devam ettiğini söyledi.

Necdet Aksoy, “Mahallelerimizin neredeyse hiçbir yerinde yolu yoktu. Bununla birlikte sıkıntılı bir alt yapısı, yeşil alan ve park bahçe eksikliği, sitelerimizin de iskanla ilgili sorunları vardı. Her yaştan insanımızın faydalanabileceği gerek spor aletleri, gerek dinlenme alanları gerekse çocuklarımızın oynayabilecekleri çocuk parkı ile güzel parkları Safranbolu’ya kazandırdığımız kanaatindeyim. Cenabı Hakkın izni ile altyapı sorunlarını çözdüğümüz, asfaltsız mahalle bırakmayacağımız Safranbolu’muzda konsept park yapımına da devam etmekteyiz. İnşallah bu parklarımızı da kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı planlamaktayız” dedi.

Aksoy, yapımına başlanan 12 parkın şimdiden Safranbolu’ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.