Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hafta sonu da dahil olmak üzere mıntıka temizliğine devam ediyor.

Ekipler kent genelinde yol yıkama ve konteyner temizlikleri konusunda titizlikle çalışmalarını sürdürerek Koronavirüs salgın bulaşını önlemeyi hedefliyor.

İlçe temizliğine büyük önem veren belediye, cadde ve sokakların yanı sıra park, bahçe gibi alanların temizliği konusunda da büyük hassasiyet gösteriyor.

Çöp toplamaya belirli bir standart getiren Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp toplama işleminin yanı sıra temizlik faaliyetlerini haftanın her günü gerçekleştiriyor.

Günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerin yanında, yine belirli aralıklarla yapılan cadde ve sokak yıkamaları ile büyük bir çevre kirliliği ortadan kaldırılıyor.

Safranbolu halkının sağlığını korumaya yönelik hizmet vermeyi sürdürdüklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Koronavirüs salgını nedeni ile temizlik konusunda ciddi önlemler aldıklarını belirterek şu sözlere yer verdi ‘’Kentin sokaklarını uçtan uca ilaçlı suyla yıkıyoruz ve konteynerleri de düzenli aralıklarla ilaçlıyoruz. Görsel estetiği korumanın yanı sıra bu süreçte hijyeni de ön planda tutarak çalışmalarımızı planlıyoruz’’dedi.
 

Editör: Haber Merkezi