Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Safranbolu, Ovacuma ve Eflani merkez ile köylerindeki ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı


 

safranbolu-tsoSafranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar “Odamız olarak her yıl düzenli bir şekilde yardım yapmaya çalışıyoruz.2013-2014 eğitim öğretim yılına başlarken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Safranbolu İlçe milli eğitim müdürlüğünden talebimiz doğrultusunda merkez ve köy okullarımızda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bulunduğu okullarımızın listesini aldık. Hazırlanan yardım paketlerini okul müdürlerine teslim tutanağı karşılığı verdik. Toplam 1000 öğrencimize paketler halinde 30.000 TL. tutarında yardım yapılmıştır. Yardım paketleri tarafımızdan yapılan araştırmalar neticesinde hazırlanmıştır. Yardım paketlerinin içinde bir öğrencinin en çok ihtiyaç duyduğu araç ve gereçler yer almış ve en düşük maliyetle en iyinin verilmesi sağlanmıştır. Bunun içinde anlayışlarından dolayı kırtasiyeci arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu belirten Acar, “eğitime gerekli harcamayı yapamayan toplumlar çağın gerisinde kalmaya mahkûmdur. Çocuklarımızın geleceği bizlerin sorumluluğu altındadır. Biz onlara fırsat tanımalıyız ki onlarda bizi gururlandırsın’’ diyerek, sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi