KAYMAKAM BULACAK, SAFRANBOLU TSO’NUN MECLİS TOPLANTISINA KATILDI


20140301AW021455_02Safranbolu Kaymakamı Murat Bulancak, Safranbolu’nun güzel bir şehir olduğunu ve tarihiyle kültürüyle Dünya’da iyi bir izlenim uyandırdığını söyledi.

Kaymakam Bulacak, Safranbolu TSO’nun meclis toplantısının konuğu oldu.

Safranbolu TSO binasında gerçekleşen meclis toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Ocak ayından itibaren her toplantıya bir konuk aldıklarını söyleyerek, “Kurumlarımızla birlikte Safranbolu için neler yapıyoruz ve neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunma düşüncesi içindeyiz. Bu nedenle bu ayki toplantımıza katılan Kaymakamımız Murat Bulacak’a teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Murat Bulacak, kendisinin farklı bölgelerde görev yaptığını anlatarak, “Safranbolu güzel bir şehir. Tarihiyle kültürüyle dünya’da iyi bir izlenim uyandıran, kendini ispatlamış bir marka değeri taşıyan bir kent. Bunun kıymetinin bilinerek devam ettirebilmesi önemli. Safranbolu’da turizmin kalitesinin arttırılması gerekli. Turizm değerlerinin kaybedilmeden hizmet kalitesinin arttırılması gerekli. Turizmde yapılacak hatalardan Safranbolu’yu korumalıyız. Bunu da siz sivil toplum örgütleri ile beraber gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Toplantının sonunda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Kaymakam Bulacak’a teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi