Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.

Ünal’ın yayınladığı mesaj şöyle;

“Ülkemizin tarihinde yaşadığı en karanlık gece olan 15 Temmuz’un, milletimizin çelik iradesi ve tüm yurtta verdiği destansı mücadele ile püskürtülüşünün 5. Yıl dönümünde gurur ve hüznü bir arada yaşıyoruz.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün ihanet girişimi 5 yıl önce bugün milletimizin amansız direnişi ile durdurulmuş, 15 Temmuz gecesi, şanlı tarihimizin en büyük destanlarından biri olarak hafızalara kazınmıştır. Milletimiz canı pahasına verdiği bu kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini göstermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan, ordunun ve diğer stratejik kurumların içine sızmış FETÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı, can siper hane bir duruşla verilen mücadele ile tüm dünyaya adeta bir demokrasi dersi verilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, 5 yıl önce bugün bu destana adını yazdıran kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve Türkiye’nin her yerinde darbecilerin karşısına dikilerek, bu büyük ihanet girişimine geçit vermeyen milletimizin her bir ferdine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi